Για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στη Φάρμα και τον παρουσιαστή του ριάλιτι του ΑΝΤ1, Σάκη Τανιμανίδη, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τα ποσοστά της Φάρμας δεν είναι καλά, κακά τα ψέματα» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και κληθείς να σχολιάσει γιατί συνέβη αυτό, εξήγησε: «Γενικά ήταν ένα πράγμα μουντό γιατί έχει στοιχεία Survivor αλλά άλλο σε ένα εξωτικό νησί, που έχει μια εξωστρέφεια και άλλο σε αυτό που έχει μια λασπουριά. Ήταν σαφές ότι αυτό θα συνέβαινε από την αρχή».

«Τώρα, είχαν κάποιες επιτυχίες στα πρόσωπα αλλά τους έφυγαν στο άψε σβήσε. Δηλαδή όταν είδα να φεύγουν αυτοί που έφυγαν, αναρωτιόμουν τι τους έφεραν. Από εκείνη τη στιγμή είναι απογυμνωμένο, αποστεωμένο εξ ου και το 4%» τόνισε.

Μάλιστα, ερωτηθείς για τον παρουσιαστή της Φάρμας, Σάκη Τανιμανίδη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του, λέγοντας ότι προτιμά «με τα μπούνια» τον Γιώργο Λιανό. «Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είναι κατάπτυστος αλλά δεν είναι η περίπτωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού – επειδή έχουν κάνει και την ίδια εκπομπή. Ο Λιανός έχει ατάκα, έχει χιούμορ, είναι γρήγορος, είναι το ένα, είναι το άλλο. Ο άλλος μπαίνει μέσα βαρύς, με μια αίσθηση δύναμης που δεν μου το εκφράζει. Δηλαδή Λιανός με τα μπούνια» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

https://www.youtube.com/watch?v=EAchRungATE&t=63s