Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε στο ballroom του Dancing with the Stars η Βίκυ Καγιά. Με μία ονειρική, κατακίτρινη, τούλινη δημιουργία των MI-RO, η παρουσιάστρια μπήκε στο dancefloor αγκαζέ με τον Λάμπρο Φισφή και τον καλεσμένο Τόνι Σφήνο.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς η Βίκυ έχει την ονομαστική της εορτή και μάλιστα ο Τόνι την ρώτησε αν έφερε γλυκά και ο Λάμπρος αστειεύτηκε ότι τα κρύβει κάτω από τεράστιο τούλι του φορέματός της.

Στο πλατό η παρουσιάστρια βρέθηκε με την κόρη της Μπιάνκα Κρασσά.

Παρότι έχει δηλώσει ότι τα παιδιά της δεν την βλέπουν στην τηλεόραση γιατί κοιμούνται την ώρα που κάνει το live της, αυτή τη φορά με την ευκαιρία που τα σχολεία είναι κλειστά, η Μπιάνκα Κρασσά βρέθηκε κοντά στη μαμά της.

Η χαρά της παρουσιάστριας για την παρουσία της κόρης της δεν κρυβόταν όπως θα δείτε και στο βίντεο ενώ έκανε και ένα σχετικό ποστ

Φυσικά άκρως εορταστικό είναι το κλίμα της αποψινής βραδιάς του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν.

Η… τράπουλα του διαγωνισμού ανακατεύεται για τα καλά! Έτσι, με αφορμή το εορταστικό κλίμα αλλάζει η σύνθεση των ζευγαριών για μία και μοναδική φορά! Τα 7 αστέρια του «Dancing With The Stars», αλλάζουν χορευτικό παρτενέρ και δοκιμάζονται σε κάτι εντελώς διαφορετικό, με τα νέα ζευγάρια να έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Η Χριστίνα Βραχάλη και η Μαρία Καμενίδη αναδεικνύουν τη χορευτική δύναμη των γυναικών με πολύ glitter αλλά και έντονο ρυθμό.

Η Βασιλική Μιλλούση συναντά τον Γιούρι Ντιμιτρόφ και μαζί κάνουν τον κόσμο να χορέψει στα βήματά τους.

Ο Έντουαρντ Στεργίου και ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ παρασύρονται σε μία χορευτική έκπληξη και απευθύνουν μία ρομαντική ερώτηση σε όλα τα κορίτσια.

Η Μπέσσυ Αργυράκη πέφτει στην αγκαλιά του Μαξίμ Στάντνικ και μαζί χορεύουν ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών.

Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αργύρης Αργυρόπουλος φωτίζουν και χρωματίζουν το ballroom κάνοντας ένα ταξίδι στο Μεξικό.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Ειρήνη Λιναρδή στροβιλίζονται και ξεσηκώνουν το κοινό με την ενέργειά τους.

Ο Dominic Stars και η Ελισάβετ Μαντάνη δηλώνουν πολύ χαρούμενοι εν μέσω πυροτεχνημάτων.

Άραγε πως θα σχολιάσει η έμπειρη κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis, τις εμφανίσεις των αγαπημένων celebrities;