Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του ’90 έδειξε η εκπομπή «Βινύλιο» το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και φυσικά από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η Ρούλα Κορομηλά η οποία αποτελεί κεφάλαιο της συγκεκριμένης δεκαετίας.

Αντώνης Κανάκης και Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκαν στον «αέρα» και η παρουσιάστρια θυμήθηκε τη φορά που συνδέθηκε με τον Διαστημικό Σταθμό MIR αλλά και ένα σχόλιο το οποίο είχε κάνει ο Αντώνης Κανάκης παλιότερα όταν την είχε σατιρίσει και της είχε φανεί περίεργο.

«Σε είχαμε σατιρίσει και σε είχαμε αποκαλέσει κοροαχλαδιά» είπε ο Αντώνης Κανάκης με την ίδια να απαντά: «Όταν το είχα δει, παίρνω και λέω στο Mega “αυτός ο άνθρωπος στέκει στα καλά του;”».

«Δεν μου αρέσει, όμως, να βλέπω τον εαυτό μου στο παρελθόν»

Αντώνης Κανάκης και Ρούλα Κορομηλά μίλησαν για το παρελθόν και ο παρουσιαστής θέλησε να μάθει αν εκείνη βλέπει παλιότερες εκπομπές. «Είναι ωραία η γεύση Αντώνη μου. Δεν μου αρέσει, όμως, να βλέπω τον εαυτό μου στο παρελθόν. Βλέπω αυτά τα αποσπάσματα και χαίρομαι και θυμάμαι στιγμές» είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Η στιγμή που ξεχωρίζει η Ρούλα Κορομηλά

Ποια στιγμή της πορείας της ξεχωρίζει η Ρούλα Κορομηλά; «Εκείνες οι συγκινητικές στιγμές που κάναμε μετακλήσεις ομογενών από το εξωτερικό που συναντιόντουσαν με την οικογένειά τους μετά από 40-50 χρόνια. Το πιο συγκινητικό κομμάτι που νομίζω ότι μου έχει μείνει νομίζω ότι είναι αυτό. Αυτό με ευαισθησία» απάντησε η παρουσιάστρια.

Η παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη

Και ενώ το «Βινύλιο» προχωρούσε, η Ελένη Μενεγάκη «παρενέβη» στην εκπομπή και κάπως έτσι επέστρεψε στην συχνότητα του Ant1 μετά από πολλά χρόνια. «Αλήθεια, γιατί είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε στον τηλεοπτικό αέρα;» ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εκείνα τα πρώτα χρόνια μου χρόνια στην τηλεόραση δεν τα έχω τόσο ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Μόνο σαν αίσθηση, σαν συναισθήματα» παραδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε: «Την ώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη, που ούτε το είχα σκεφτεί ούτε και θα το τολμούσα νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα… εδώ είμαι. Δεν πρόκειται να πάω πιο κάτω».

Το ενδεχόμενο αλλαγής ζώνης

Σκέφτεται το ενδεχόμενο να αλλάξει ζώνη η Ελένη Μενεγάκη και ίσως να βρεθεί στη βραδινή ζώνη; «Αντώνη, μου κάνεις πρόταση;»  απάντησε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε πως: «το να εμφανιστώ κάπου βράδυ, μες στη σεζόν για μια φορά, ναι αλλά να αφήσω την μέρα και να πάω νύχτα… καταρχήν, πότε ρε παιδιά τώρα; Δεν το έκανα τόσα χρόνια».