Και τι δεν παρακολούθησαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/11) στο «The Bachelor». Εκτός από εντυπωσιακή η Μαρία είναι και νοικοκυρά και αυτήν της την πλευρά «διαφήμισε» στον Εργένη ετοιμάζοντάς του σπιτικά ρεβίθια.

Ρεβίθια τουρλού-τουρλού αφού όπως εκμυστηρεύτηκε στην Αθηνά NY έριξε τα πάντα μέσα για να κάνει το πιάτο της ξεχωριστό.

Ο Αλέξης τα γεύτηκε και παρότι δεν έχασε την αβρότητά του, στην κριτική που της έκανε στο πρόσωπό του ζωγραφίστηκε ένα αίσθημα… δυσφορίας.

Η ρεβιθάδα που έφτιαξε η Μαρία για τον Αλέξη της φάνηκε πως δεν τον εντυπωσίασε και ιδιαίτερα κι έτσι οι υπόλοιπες έσπευσαν να της υποδείξουν πως θα έπρεπε να του μαγειρέψει κάτι καλύτερο και συγκεκριμένα μουσακά.

Για κακή τύχη του μουσακά όμως η Μαρία δεν είχε και πολλά ακουστά για αυτόν κι έτσι νόμιζε πως φτιάχνεται με ραβιόλια και μπρόκολα…

Κι αφού σχεδόν καράφλιασαν οι επίδοξες νύφες η Μαρία επανήλθε δριμύτερη και τους δήλωσε πως έτσι κι αλλιώς δεν έχει σκοπό να μαγειρέψει σύντομα πάλι στον Εργένη καθώς για εκείνη η γυναίκα πρέπει να μαγειρεύει μία φορά τη βδομάδα στον καλό της για να τον λαχταράει.

Αμέσως μετά o Αλέξης ανακοίνωσε στα κορίτσια του πως έχει όρεξη για ομαδικό ραντεβού και επέλεξε για ντάμες τη Μαρία, τη Φένια, την Έλενα και την Αθηνά NY.

Τους είπε να φορέσουν το μαγιό τους και λίγο αργότερα τους αποκάλυψε ότι θα έκαναν μαθήματα SUP Yoga.

Ρομαντικό ραντεβού είχε στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς με την Έλενα στο The Bachelor κι η ίδια του εξομολογήθηκε κάποια πράγματα για τη ζωή της.

«Έχω και μια αθέατη πλευρά που δεν τη δείχνω εύκολα. Την τελευταία φορά που την έδειξα, είχα στεναχωρηθεί και με έχουν πληγώσει πάρα πολύ. Στις δύσκολες στιγμές μου, που δεν ήμουν καλά και στενοχωρημένη, δεν μου έχουν σταθεί. Περίμενα ένα χέρι δίπλα μου να με κρατήσει, να με στηρίξει να μου πει εδώ είμαι για σένα… Προσπαθώ να κάνω τα κορίτσια να περνάνε καλά με αυτά που λέω και κάνω και χαίρομαι που περνάνε καλά, αλλά παρόλα αυτά, άνθρωπος είμαι, έχω κι εγώ τις δύσκολές μου στιγμές, έτσι δεν είναι;» είπε με παράπονο η Έλενα.

«Υπάρχει ένα παράπονο πίσω από όσα λες… Δεν αξίζει σε σένα να είσαι μόνη σου γιατί έχεις ένα μαγικό ραβδάκι μέσα σου, το βγάζεις και κάνεις όλο τον κόσμο χαρούμενο. Αξίζεις όλες τις αγκαλιές του κόσμου. Να μου λες όμως κάτι τέτοιο, με ρίχνει πραγματικά από τα σύννεφα. Έχεις έναν πολύ όμορφο κόσμο κι όσοι σε πλήγωσαν και δεν κατάλαβαν τι άνθρωπος είσαι, καλά έκαναν κι έφυγαν» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς συγκινημένος από όσα άκουσε.

Ο Αλέξης έχει καλέσει τη Φραντζέσκα, δασκάλα χορού, για να διδάξει σε εκείνον και τις κοπέλες του αποψινού ραντεβού bachata.

Όταν φτάνουν στην αίθουσα η Ιζαμπέλα, η Γιώτα και η Αθηνά New York, δεν βλέπουν με καλό μάτι τη Φραντζέσκα, που χορεύει με τον Αλέξη. Η Αθηνά New York αφήνει τη bachata για το ζεϊμπέκικο, ενώ η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα στα κορίτσια καταλήγει, ακόμη μία φορά, σε κόντρα.

Και αφού ο λόγος για κόντρες, τα κορίτσια στρίμωξαν για τα καλά εκ νέου τη Γιώτα. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά πήρε τον λόγο μιας και είπε μπροστά στην Γιώτα πως είναι διπρόσωπη αφού όσο καιρό ήταν μαζί και έκαναν παρέα, ισχυρίστηκε πως πήγαινε στις υπόλοιπες και έλεγε όλα αυτά που της είχε πει. Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς την αποκάλυψε και «ψεύτρα».