Από τα αγαπημένα προγράμματα του Aτζούν Ιλιτζαλί είναι το Survivor καθώς το reality επιβίωσης είναι «εγγύηση» για εκείνον πως θα του αποφέρει νούμερα τηλεθέασης άρα και χρήματα. Ο Τούρκος παραγωγός προετοιμάζει προσεκτικά τον επόμενο κύκλο του Survivor και ήδη προσεγγίζει όσους θεωρεί πως θα μπορέσουν, όχι μόνο να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και όσους πιστεύει πως θα έχουν ενδιαφέρον ως προσωπικότητες για τους τηλεθεατές.

Κόσμος πάει και έρχεται στην Acun Medya, την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha το πρωί της Τρίτης ενώ δυο ακόμα επώνυμοι της εγχώριας showbiz φέρονται να δέχθηκαν πρόταση.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Σρόιτερ, σύζυγος του anchorman και δημοσιογράφου του Alpha, Αντώνη Σρόιτερ, φαίνεται να δέχθηκε μια πολύ δελεαστική πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, εκείνη όμως απάντησε αρνητικά στο πρώτο τηλεφώνημα αφού έχει δυο μικρά παιδιά τα οποία δεν μπορεί να αφήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Και δεύτερη κρούση από την Acun Medya

Παρά την αρνητική απάντηση της Ιωάννας Σρόιτερ, η Acun Medya επανήλθε εκ νέου και ζήτησε νέο ραντεβού μαζί της όπου της προτάθηκε νέα οικονομική συμφωνία ώστε να πει το πολυπόθητο «ναι» για το Survivor. Προς το παρόν, δεν έχει απαντήσει και αναμένεται το αν θα αποδεχθεί ή όχι την πρόταση.

Το δεύτερο άτομο το οποίο έχει πραγματοποιήσει ραντεβού με την Acun Medya φέρεται πως είναι ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης ο οποίος δεν αποκλείεται την περίοδο των Χριστουγέννων να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και να ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο.

Στο Survivor και ο αδερφός της Γαλάτειας Βασιλειάδη

Με τους παίκτες του Survivor και το ποιοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο ασχολήθηκε και η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή το πρωί της Τρίτης, ο Σταύρος Βασιλειάδης φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνήσει να μπει στο Survivor. Ο Σταύρος Βασιλειάδης, είναι ο αδερφός της Γαλάτειας Βασιλειάδη, συζύγου του τραγουδιστή Γιώργου Παπαδόπουλου.