Η αποχώρηση του Κώστα Στυλιανάκη στο live της Παρασκευής βύθισε στη θλίψη το σπίτι του Big Brother. Τόσο οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα, όσο και η Μαίρη με την Άννα και τη Μαρία δεν μπορούν να δεχτούν πως δεν βρίσκεται πλέον εκεί.

Για αρκετούς παίκτες μέσα στο σπίτι θεωρούνταν σίγουρα ένα από τα φαβορί για τον τελικό καθώς δεν είχε δημιουργήσει ίντριγκες κι έδινε θετική ενέργεια σε όλους τους συγκατοίκους. Οι περισσότεροι ξέσπασαν σε κλάματα και το θεώρησαν πάρα πολύ άδικο ότι αποχώρησε. Μάλιστα η Ανχελίτα ήταν τόσο θλιμμένη, που έμεινε σε μία γωνία με τον Παναγιώτη Πέτσα να την αγκαλιάζει.

Η ίδια ανέφερε: «Δεν ξέρω τι έφταιξε. Δεν μπορώ να θυμηθώ 3 μήνες ποιον πείραξε ο Κωστής. Γιατί δεν στηρίχτηκε; Μας βοηθούσε όλους κι ήταν αξιολάτρευτος. Γιατί;»

Τα βέλη της κλίκας του Παναγιώτη έχουν πέσει πάνω στη Μαίρη. Τη θεωρούν ψεύτικη και μάλιστα ορισμένοι χαρακτηρισμοί του Πέτσα που έφτασαν στα αυτιά της την έκαναν μέχρι να κλάψει στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Μιλώντας στην Ανχελίτα, ο Παναγιώτης της εξήγησε πως η Μαίρη είναι ένα χειριστικό άτομο, το οποίο έχει πάρει σαν «σωματοφύλακα» τη Μαρία που την έχει σαν ντόπερμαν και την ίδια στιγμή… παίζει στα δάχτυλα τους συγκατοίκους της, ενώ ξέρει να δημιουργεί καυγά από εκεί που δεν υπάρχει.

Ο Παναγιώτης και ο Νάσος είναι εκνευρισμένοι όχι μόνο με τη στάση της Μαίρης, αλλά και με τις απαντήσεις που έδωσε στο παιχνίδι των αλήθειας.

Λίγο, μάλιστα, μετά το live της Παρασκευής, ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα έπιασαν την Ευδοκία και της μίλησαν για τη Μαίρη.

Συγκεκριμένα της μίλησαν για την προηγούμενη εβδομάδα και για τις φορές που την έκραξε επειδή ήταν αρχηγός και είχε πάρει παραπάνω εξουσία.

Η Ευδοκία δε θέλησε να πει κάτι και αντ’ αυτού προτίμησε να τους πει πως λογικά φταίει το γεγονός ότι είχε στεναχωρηθεί με την αποχώρηση του Ισίδωρου, ωστόσο και οι δύο συνέχισαν να λένε για τη Μαίρη και για τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεται τους παίκτες μέσα στο σπίτι.

Κάποια πράγματα έφτασαν στα αυτιά της παίκτριας και στο δωμάτιο επικοινωνίας ξέσπασε σε κλάματα

«Άκουσα κάποια πράγματα να λέει ο Παναγιώτης, άλλο ότι έχουμε διαφορετική οπτική και άλλο αυτό. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς να τους κάνει ο Παναγιώτης; Να τους πει ο Νάσος εντάξει αλλά ο Παναγιώτης που είναι ευγενικός;» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας παρακολουθήσαμε και το αγώνισμα για την αρχηγία που έφερε τους συγκατοίκους στην αρένα. Ποιος κατάφερε να κερδίσει στο αγώνισμα και να εξασφαλίσει την ασυλία αλλά και το Captain’s room;

Ο Μεγάλος Αδερφός έστησε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για την αρχηγίας της νέας εβδομάδας με τους συγκάτοικους να δίνουν το 100% για να κατακτήσουν τη νίκη. Χρειαζόταν ισορροπία και συγκέντρωση για να μεταφέρουν πάνω σε μια δοκό μπάλες.

Η Ευδοκία, η Άννα, η Ανχελίτα, ο Νάσος, η Μαίρη, ο Νίκος, η Μαρία και ο Παναγιώτης πάλεψαν για να ηγηθούν του σπιτιού και να έχουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η θέση.

Η τύχη ήταν με το μέρος του Νίκου που πήρε για τέταρτη συνεχόμενη φορά τα ηνία του σπιτιού και είναι εξοικειωμένος με τα «βάρη» του πόστου.