Πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, οι θεατές του «Sex and the City» γνώρισαν τον μοναδικό «Mr. Big», το γοητευτικό και εξαιρετικά πλούσιο μυστηριώδη άνδρα με τον οποίο ήταν σφόδρα ερωτευμένη ξανά και ξανά και ξανά η πρωταγωνίστρια της σειράς Κάρι Μπράντσο.

Υποδυόμενος από τον Κρις Νοθ, ο Mr. Big δεν ήταν απλώς ένας χαρακτήρας -αντιπροσώπευε έναν άντρα που κάθε κορίτσι θα άφηνε να ραγίσει την καρδιά του περισσότερες από μία φορές.

Κρις Νοθ- Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Κρις Νοθ- Ο ρόλος του θρυλικού ντετέκτιβ στο «Νόμος και Τάξη» που προϋπήρχε του εμβληματικού Mr. Big στο «Sex and the City»

Αν και ο Νοθ θα γινόταν τελικά περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Big, όταν το «Sex and the City» έκανε πρεμιέρα το 1998, ο Νοθ ήταν, ήδη, αγαπημένος των θαυμαστών μιας εντελώς διαφορετικής σειράς. Μέχρι το 1998, λοιπόν, ο Νοθ είχε προηγουμένως περάσει πέντε χρόνια ως ντετέκτιβ Mike Logan στο «Νόμος και Τάξη». Σύμφωνα με το thelist.com, ο Νοθ εντάχθηκε στο σόου ως αρχικό καστ όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 1990 και παρέμεινε μέχρι το 1995, επαναλαμβάνοντας αργότερα τον ρόλο του στο spinoff «Law & Order: Criminal Intent».

Κρις Νοθ- Γιατί παραλίγο να χάσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Νόμος και Τάξη»

Αλλά όταν ο Νοθ πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του ντετέκτιβ Mike Logan, δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι θα τον έπαιρνε, καθώς ο ρόλος σχεδόν δόθηκε στον Michael Madsen, ο οποίος από τότε είχε ήδη ερμηνεύσει κάποιους αξέχαστους ρόλους σε ταινίες του Ταραντίνο όπως το «Reservoir Dogs» και το «Kill Bill». Και ενώ οι ιθύνοντες πίστευαν ότι Michael Madsen ξεχωρίζει για το ρόλο, λόγω της μεγαλύτερης γοητείας που ασκούσε στο γυναικείο φύλο, ο Νοθ θεωρήθηκε ιδανικότερη επιλογή για το ρόλο του Seargeant Max Greevey, τον οποίο τελικά ερμήνευσε ο George Dzundza.

Κρις Νοθ

Και όπως γνωρίζουν καλά οι θαυμαστές του «Law & Order», η χημεία μεταξύ του καστ είναι το παν, γι’ αυτό και τελικά ο Νοθ κατάφερε να πάρει τον ρόλο για τον οποίο πέρασε την οντισιόν. Όσο για τη γοητεία που ασκεί στο γυναικείο φύλλο; Όσοι δεν το αντιλήφθηκαν από το ρόλο του ντεντέκτιβ στο «Νόμος και Τάξη», σίγουρα ο ρόλος του ως Mr. Big στο «Sex and the City» αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη.