Με το άγχος να τον έχει κυριεύσει καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο του MasterChef 5, o Διονύσης Σαρακίνης έδινε τον καλύτερο του εαυτό στην κουζίνα.

Η Ανούς Χεριμιάν παρακολουθούσε προσηλωμένη κάθε κίνηση του αγαπημένου της και εξέφρασε πολλές φορές την επιθυμία πως θέλει να νικήσει το διαγωνισμό.

Οι δυο παίκτες, γνωρίστηκαν στο σπίτι του MasterChef 5 και έγιναν ζευγάρι λίγο καιρό αργότερα.

Κατά τη διάρκεια της πέμπτης και τελευταίας μαγειρικής δοκιμασίας, η Ανούς Χεριμιάν από τον εξώστη όπου βρισκόταν, φώναζε στον Διονύση Σαρακίνη ώστε να μην ξεχάσει κάποιο από τα βήματα της παρασκευής.

 «Η Ανούς καθ’ όλη τη διάρκεια της μαγειρικής μου είναι από πάνω μου. Φύλακας άγγελος; Κέρβερος; Κάτι από τα δύο» είπε ο Διονύσης Σαρακίνης στην κάμερα του MasterChef 5.

Βέβαια το παράπονο του Διονύση δεν άργησε να έρθει. Όταν η Ανούς του τόνισε να κοιτάξει το λάδι που έφτιαχνε εκείνος της απάντησε χιουμοριστικά : «Μου έχεις βγάλει το λάδι!» 

Το πείραγμα του Σωτήρη Κοντιζά

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η μαγειρική δοκιμασία για Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύση Σαρακίνη, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε την ευκαιρία για ένα πείραγμα στο ζευγάρι.

«Και η Ανούς που συνεχίζει να ξοδεύει, οπότε… κανόνισε», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και όλοι έβαλαν τα γέλια.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ σεφ, αλλά από τα δικά μου ξοδεύω. Δεν είναι και πολλά, θα εξαντληθούν, άρα γι’ αυτό θέλουμε το έπαθλο», είπε γελώντας η Ανούς Χεριμιάν στην κάμερα του MasterChef.

«Δίπλα στην κυρία Βάσω και τον κύριο Αρίστο η Ανούς. Εντάξει, έχουν φτιάξει εκεί μια κλίκα, τι θα αντιμετωπίσω όταν θα βγω έξω είναι το θέμα», σχολίασε από την πλευρά του ο Διονύσης Σαρακίνης που έβλεπε την αγαπημένη του να είναι στο πλευρό των γονιών του στον εξώστη.