Ένα από τα πιο διάσημα κόμικς της DC θα ζωντανέψει στις οθόνες μας σε συνεργασία με το Netflix αυτό το καλοκαίρι.

Παραγωγός της σειράς, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr είναι ο αγαπημένος Avenger όλων Robert Downey Jr. και το Trailer αποκαλύπτει κάτι πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο. Φαίνεται πως θα είναι μια ακριβή παραγωγή και οι φανς του κόμικ θα το απολαύσουν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Trailer για το Sweet Tooth που αποκαλύπτει τον φωτεινό αλλά και επικίνδυνο κόσμο της σειράς.

Στο Sweet Tooth θα συμμετέχουν οι Christian Convery ως Gus, Nonso Anozie ως Tommy Jepperd, Adeel Akhtar ως Dr. Aditya Singh, Aliza Vellani ως Rani Singh, Stefania LaVie Owen ως Bear, Dania Ramirez ως Aimee Eden, Neil Sandilands ως General Abbot, Will Forte ως Father, και ο James Brolin ως αφηγητής.

Ο Jim Mickie θα είναι co-showrunner, καθώς και σεναριογράφος, σκηνοθέτης αλλά και παραγωγός της σειράς. Η Beth Schwartz είναι η άλλη co-showrunner και έχει τα ίδια καθήκοντα με τον Mickie. Παραγωγοί της σειράς θα είναι οι Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell, και Linda Moran.

Η σειρά θα μας μεταφέρει σε έναν μετα αποκαλυπτικό κόσμο καθώς 10 χρόνια πριν ένας ιός προκάλεσε την δημιουργία κάποιων παιδιών που είναι υβρίδια, μισά άνθρωποι μισά ζώα. Η σειρά θα ακολουθεί ένα αγόρι ελάφι με το όνομα Gus που ζει μακριά απο τους ανθρώπους στο δάσος. μια νέα φιλία θα δημιουργηθεί όταν θα συναντήσει τον Jepperd. Μαζί θα ταξιδέψουν στην Αμερική και θα μπουν σε μια περιπέτεια γεμάτη νέους εχθρούς και φίλους. Ο Gus θα δεί τον σκληρό κόσμο έξω απο το δάσος του.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου και η 1η σεζόν θα αποτελείται απο 8 επεισόδια!