Ένας από τους καυγάδες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο Survivor, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν αυτος της Χριστίνας Κεφαλά με την Καραλίνα Καλύβα.

Η Χριστίνα κατηγόρησε την συμπαίκτρια της πως απευθυνόμενη στην Μαριάνθη, την χαρακτήρισε με μια απρεπή λέξη τεσσάρων γραμμάτων.

Με αφορμή αυτό, η Χριστίνα ξέσπασε κατά της Καρολίνας και οι δυο νεαρές παίκτριες του Survivor είχαν έναν έντονο καυγά ο οποίος μάλιστα προκάλεσε και την παρέμβαση του Γιώργου Λιανού προκειμένου να λάβει τέλος.

Το πρωί της Πέμπτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα πήρε θέση για τον καυγά αυτό.

«Νομίζω ότι η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε από εσάς είναι μια τύπου κρεμάλα που βγήκε από τη Soula Glamorous», είπε αρχικά η μητέρα της Καρολίνας αναφέροντας: «Η Καρολίνα σε όλο το Survivor έχει αποκαλύψει τον αθλητικό της χαρακτήρα. Και η Χριστίνα από την άλλη πλευρά, χωρίς να συγκρίνω γιατί είναι ασύγκριτα τα μεγέθη».

«Αυτό που ειπώθηκε είναι ένας ισχυρισμός της Χριστίνας και όταν η Καρολίνα ρώτησε τη μπλε ομάδα αν άκουσε κάτι τέτοιο η Μαριαλένα απάντησε ότι δεν άκουσε κάτι», είπε στη συνέχεια και ανέφερε: «Οι συνθήκες εκεί ίσως αλλάζουν τον χαρακτήρα τους και δεν βγάζουν αυτό που είναι τα παιδιά. Μια κοπέλα, όπως η Καρολίνα που έχει βγάλει Πανεπιστήμιο με άριστα και υποτροφία…».

Στην συνέχεια η κ. Πολυχρονίδη πρόσθεσε: «Η Καρολίνα ακούει τη γνώμη των δίπλα της, αλλά έχει απόλυτη και κάθετη γνώμη για πολλά πράγματα. Είναι αυτάρκης και δεν έχει ανάγκη να παρασυρθεί από κάποιον» και συμπλήρωσε: «Η Καρολίνα δεν θα ασχολιόταν καθόλου με τη Μαριάνθη… Δεν της αρέσουν οι εντάσεις».