To Servant αποτελεί ένα από τα μικρά διαμαντάκια του Apple TV+ που σίγουρα μετά από μία αρκετά καλή 1η σεζόν, που μας άφησε με πολλά ερωτήματα, η 2η σεζόν της σειράς σίγουρα έπρεπε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες μας, και σε ένα μεγάλο βαθμό το έκανε.

Στα πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν βλέπουμε την οικογένεια Turner να προσπαθεί να εντοπίσει την Leanne μετά την φυγή της από το σπίτι τους στο φινάλε της 1ης σεζόν.

Η Dorothy, o Julian και ο Sean χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που διαθέτουν προκειμένου να την εντοπίσουν, καθώς πιστεύουν πως η Leanne έχει τον Jericho. Στην προσπάθεια της να εντοπίσει τον Jericho, η Dorothy φαίνεται πως είναι ικανή να κάνει τα πάντα.

Στο 2ο μισό της season, και ενώ η Dorothy έχει απαγάγει την Leanne από το σπίτι στο οποίο εργαζόταν, μαθαίνουμε αρκετά πράγματα για το παρελθόν της Leanne καθώς και για την «αίρεση», της οποίας είναι μέρος της (Church of Lesser Saints). Ένα μεγάλο μέρος της σειράς αποτελούν και οι διάφοροι συμβολισμοί, οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής και συμβάλλουν στην αποκάλυψη διαφόρων πληροφοριών για το παρελθόν των χαρακτήρων μας.

Η εισαγωγή ορισμένων νέων χαρακτήρων στην 2η σεζόν είναι ένα ακόμη στοιχείο που σίγουρα επηρεάζει τους βασικούς μας χαρακτήρες, ωθώντας τους σε σκοτεινά μονοπάτια, ανακαλύπτοντας έτσι μία πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους. Σίγουρα κάτι το οποίο θα σας εντυπωσιάσει και στην 2η σεζόν της σειράς, είναι η εξαιρετική φωτογραφία, η οποία συμβάλλει εξαιρετικά στην σκοτεινή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο στο σπίτι των Turner. Μπορεί η 2η σεζόν να διαδραματίζεται πάλι σε έναν μεγάλο βαθμό στο σπίτι των Turner, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει από το να εξερευνήσουμε καινούργια μέρη του σπιτιού, που σίγουρα θα μας στοιχειώσουν.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Η 2η σεζόν του Servant μας οδήγησε σε πιο σκοτεινά μονοπάτια και μας προσέφερε μία ακόμη πιο ανατριχιαστική πλευρά των χαρακτήρων μας. Μπορεί όπως και στην πρώτη σεζόν, η πλοκή να προχωράει με αργό ρυθμό, αυτό όμως δεν με πείραξε καθώς αυτό είναι το ύφος της σειράς. Οι ερμηνείες των βασικών χαρακτήρων κυρίως της Lauren Ambrose (Dorothy) και του Rupert Grint (Julian) κλέβουν την παράσταση.

Το Servant σίγουρα είναι μία slow burn σειρά, η οποία καταφέρνει με το μυστήριο και την σκοτεινή ατμόσφαιρά της, να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Τα επεισόδια είναι 30 λεπτα και μπορείτε άνετα να κάνετε binge watching.