Σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικούς μήνες πως το spin-off/prequel της σειράς «The Witcher, το The Witcher: Blood Origin», θα έχει δύο γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Πριν λίγη ώρα, το Netflix ανακοίνωσε την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τη μία απ’ αυτές, την Éile. Αυτή είναι η Jodie Turner-Smith (The Last Ship, Jett).

Ο χαρακτήρας αυτός περιγράφεται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lordoftheseries.gr ως «μια άγρια πολεμίστρια με φωνή μίας θεάς». Πρόκειται για μια γυναίκα-ξωτικό που έχει αποχωρήσει από τη φυλή της και τη θέση της προστάτιδος της Βασίλισσας, ώστε να ακολουθήσει το όνειρο της ως μια νομαδική μουσικός. Μια μεγάλη όμως ανατροπή στον κόσμο, την αναγκάζει να επιστρέψει στον παλιό της εαυτό για μια αποστολή εκδίκησης και λύτρωσης.

🐺 WITCHER NEWS ALERT 🐺The first cast for The Witcher: Blood Origin has been announced. Jodie Turner-Smith will play…

Posted by Netflix Geeked on Monday, January 25, 2021

Το Blood Origin θα είναι μία mini σειρά έξι επεισοδίων, θα διαδραματίζεται 1200 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Witcher» και θα αφηγείται την ιστορία του πρώτου Witcher και τα γεγονότα που οδήγησαν στη σύνδεση των δύο σφαιρών, που έφεραν τον κατακλυσμό και το χάος.

Χρέη showrunner θα έχει ο Declan de Barra (The Originals) ενώ στη παραγωγή θα συμμετάσχει και η Lauren Schmidt Hissrich, δημιουργός του The Witcher. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.