Εκρηκτικό ήταν το χθεσινό συμβούλιο στο Survivor, όπου τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Τριαντάφυλλος ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την πρώην συμπαίκτριά του Ελευθερία Ελευθερίου, όταν εκείνη χαρακτήρισε δεμένη την νέα της ομάδα.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε πριν σε μένα για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες που δεν καταγραφόταν κάτι, έχω και μάρτυρα, για να μας πει “τι είναι αυτή η Κάτια;”, “αυτή είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι, δεν την πάω καθόλου, την μισώ”. Αυτά τα λόγια τα είπε και ήταν ο Πάνος μπροστά» σημείωσε ο Τριαντάφυλλος.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε σε γέλια και αρνήθηκε όσα της καταλογίστηκαν. Ο Πάνος Καλλίδης, ωστόσο, δεν υποστήριξε τα λεγόμενα του Τριαντάφυλλου.

Ο Περικλής Κονδυλάτος υποστήριξε την πρώην συμπαίκτρια και φίλη του. «Αυτά που ακούω από τον Τριαντάφυλλο είναι από έναν άνθρωπο που έχει φύγει εκτός λογικής. Ξέρουμε όλη την αλήθεια, δεν υπάρχει αλήθεια σου και αλήθεια μου. Αν έχει καταγραφεί από πολλούς ανθρώπους και είναι ίδια είναι μία και συγκεκριμένη και δεν αλλάζει για να βολεύει τον Τριαντάφυλλο […] Αν δεν φύγω αυτή την εβδομάδα, θα φύγω την επόμενη με την κατεύθυνση που η ομάδα έχει πάρει» τόνισε.

https://www.youtube.com/watch?v=W6mHhN_FuMk

Το Twitter έσπευσε να στηρίξει τον αγαπημένο του Τριαντάφυλλο.

https://twitter.com/giorgospap96/status/1352038108745883652