Την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού έχει κερδίσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ο Νοέμβριος, ένας μήνας με έντονη επικαιρότητα, ανέδειξε νικητή στην ενημέρωση το «Alpha News» καθώς καταγράφει συνεχή ανοδική πορεία σε σχέση με την τηλεθέαση του Οκτωβρίου.

Καθημερινά, στις 18.50, ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό και παρουσιάζει τις εξελίξεις στα γεγονότα της επικαιρότητας. Το «Alpha News», κατά το μήνα Νοέμβριο (+1,2%), προσέλκυσε το 16,9% του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού, και βρέθηκε στην κορυφή των Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Αντίστοιχα, σημειώνοντας 15,8%, το «Alpha News» ήρθε πρώτο στα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων στο σύνολο του δυναμικού κοινού (18-54), ανεξαρτήτως μέρας και ώρας μετάδοσης. Στη ζώνη μετάδοσής του και για το σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, το «Alpha News  κατέγραψε 17,2% τηλεθέαση και τερμάτισε πρώτο στον πίνακα.

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι του Alpha News από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ τα ηνία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.