Στο αποψινό concept του GNTM 3 κατά τη φωτογράφιση της δοκιμασίας αποχώρησης, τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στον φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου.

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων τράβηξε η κυρία Μαρίγω καθώς με την τσαχπινιά της «έκλεψε» την παράσταση και μάλιστα δέχθηκε και πρόταση συνεργασίας από τον Άγγελο Μπράτη.

Όλα έγιναν, όταν η Μαρινέλα ανέβηκε στο μπαλκόνι προκειμένου να τινάξει μια βελέντζα υπό τις οδηγίες της κυρίας Μαριγώς. Όσο η Μαρινέλα προσπαθούσε να δώσει μια πολύ καλή λήψη στον φωτογράφο, την παράσταση «έκλεψε» η κυρία Μαριγώ με την τσαχπινιά της.

Όταν ο χρόνος της Μαρινέλας τελείωσε εκείνη πήρε τη θέση της στο μπαλκόνι και προθυμοποιήθηκε να της δείξει πως ξεσκονίζουν τις κουβέρτες στην Γκούρα Κορινθίας. Κριτές και παίκτες ενθουσιάστηκαν μαζί της και άρχισαν να τη χειροκροτούν ενώ μάλιστα ο Άγγελος Μπράτης της έκανε πρόταση συνεργασίας. «Θα θέλαμε να έρθετε ως guest κριτής στην κριτική επιτροπή», της είπε ο σχεδιαστής μόδας και εκείνη απάντησε: «Πολύ ευχαρίστως».