Στο ρυθμό των Αμερικανικών εκλογών κινούνται σήμερα όχι μόνο οι ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης. Με τα βλέμματα, λοιπόν, στραμμένα προς την άλλη πλευρά, η απορία όλων είναι μία: Τζο Μπάιντεν ή Ντόναλντ Τραμπ; Ποιος θα είναι ο νικητής αυτής της κρίσιμης εκλογικής μάχης;

Η Άση Μπήλιου το πρωί της Τρίτης έκανε τη δική της πρόβλεψη μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου», δίνοντας το νικητή, όμως, εξηγώντας πως το αποτέλεσμα δεν θα είναι ξεκάθαρο και εύκολη υπόθεση.

«Νομίζω ότι δεν θα ξέρουμε αύριο το πρωί ποιος από τους δύο θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος. Σήμερα έχουμε τη στάση του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η συνθήκη είναι της απόλυτης σύγχυσης και αν βάλεις και τη συνθήκη του ανάδρομου Άρη, είναι του απόλυτου χάους. Ούτε οι ίδιοι δεν θα ξέρουν ποιος θα βγει», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέων και έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζον Μπάιντεν που είναι Σκορπιός. Το 2016 ήταν πάλι με έναν Σκορπιό, τη Χίλαρι και την πάτησε κάτω. Η αλήθεια είναι ότι η Χίλαρι είχε πάρει 3 εκ. ψήφους παραπάνω από αυτόν, αλλά είναι Αμερική, δεν αποφασίζει ο λαός αλλά οι εκλέκτορες».

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί.