Στο «κόκκινο» φαίνεται πως είναι η σχέση του Χρήστου Βαρουξή με τη Ραϊσα Κόντη.

Στο «Big Brother», στο επεισόδιο της Δευτέρας το οποίο θα προβληθεί στις 23.00 οι δυο παίκτες θα συγκρουστούν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων συγκατοίκων.

Στο απόσπασμα του newsbeast.gr φαίνεται η Ραΐσα Κόντη να ξεσπά κατά του συμπαίκτη της λέγοντας πως: «Εγώ χαμένα δεν τα έχω. Όμως δεν μου κάνεις κακό εμένα, στον εαυτό σου κάνεις. Εγώ δεν έπαθα κάτι. Εμένα μου είπαν άλλοι άνθρωποι μπράβο, μου έδωσαν το χέρι, με φίλησαν. Και λέω, καλύτερα να έχω επτά άτομα να με αγαπάνε και αν έχω λιγότερους να μη με αγαπάνε. Δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα γιατί προφανώς στη ζωή δεν μας αγαπάνε».

Ο Χρήστος Βαρουξής τότε απάντησε στην συμπαίκτρια του πως: «Δεν γίνεται όλοι να σε αγαπάνε. Αν τους έχεις όλους να σε αγαπάνε, κάτι κάνεις λάθος».

Αυτό προκάλεσε νέα αντίδραση της Ραΐσα. «Όχι! Δεν πάει έτσι!» του απάντησε σε έντονο ύφος με τον Χρήστο να της τονίζει πως: «Μόνο οι διπρόσωποι τα έχουν καλά με όλους».

«Όχι, όχι! Μήπως μιλάς για τον εαυτό σου;» ακούγεται η Ραΐσα να ρωτά τον συμπαίκτη της και όπως όλα δείχνουν, πρώην πλέον φίλο της.