Ακόμα ένας καυγάς σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του «Big Brother» με πρωταγωνίστρια της Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η δικηγόρος του reality τσακώθηκε με την Ραΐσα Κόντη και στη συνέχεια θέλησε να ενημερώσει τους υπόλοιπους συγκατοίκους για το τι συνέβη.

«Δεν αντέχω άλλο! Τελειώσανε. Ότι ακούω από δω και πέρα… Ότι έχω δει πράξεις και να μου λένε τα αντίθετα εμένα. Δεν μπορώ η γυναίκα. Έχω σκάσει. Και αν έστω ένας από σας ξέρει, λέει από μέσα του: Έχεις δίκιο Άννα. Το θέατρο του παραλόγου» είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σε ορισμένους συγκατοίκους οι οποίοι καθόντουσαν στην αυλή του σπιτιού.

«Μιλούσαν για κάτι που ίσως δεν το ξέρεις όμως…» σχολίασε η Ράνια αναφερόμενη σε συζήτηση που είχε λίγη ώρα νωρίτερα η Ραϊσα με κάποιον άλλον συγκάτοικο.

«Αυτή ξεκίνησε τη φασαρία προχθές, που μιλούσαμε εδώ με τα δίδυμα και πήγε μέσα και έγινε η φασαρία. Της… τάνας έγινε! Νομίζει ότι ακόμα θα με πείσει και μου κάνει τη φίλη» συνέχισε να λέει η Άννα Μαρία.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στη συνέχεια, φάνηκε πως πέντε λεπτά νωρίτερα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είχε καυγά με τη Ραΐσα ενώ η δικηγόρος κατηγόρησε τη νεαρή παίκτρια για διπροσωπία.