«Ναι, γεια σας. Μιλάω με τον κύριο Κατσούλη και την κυρία Καραβάτου;» ακούστηκε μια ανδρική φωνή η οποία επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Πέμπτης.

Οι παρουσιαστές απάντησαν θετικά και ο συγκεκριμένος κύριος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής του Star Channel. «Τόσο καιρό προσπαθώ να μιλήσω και δεν τα έχω καταφέρει» εξέφρασε το παράπονο του ο τηλεθεατής.

«Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε» απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης και θέλησε να μάθει περισσότερα για τον τηλεθεατή που κάλεσε στην εκπομπή.

Ο άντρας ο οποίος κάλεσε στην εκπομπή δήλωσε πως λέγεται Δημήτρης, είναι 43 χρονών, μένει στη Λιβαδειά, έχει ελιές από τις οποίες βγάζει λάδι, και έχει μηνιαίο εισόδημα 5.000 ευρώ τον μήνα. Ο Δημήτρης πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή γιατί επιθυμούσε να κάνει γνωριμία για να φτιάξει τη ζωή του. Ζήτησε μια κοπέλα που να ακούει Ζόζεφιν ενώ δεν έκρυψε την προτίμηση του στην Τζώρτζια Γεωργίου.

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον τηλεθεατή τους.

«Καλημέρα παιδιά, ο Δημήτρης ο Μακαλιάς είμαι!» αποκάλυψε ο ηθοποιός μετά από αρκετή ώρα και οι παρουσιαστές ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.