Ο Κενάν Χουσεΐν, ο ήρωας της τουρκικής σαπουνόπερας «Κισμέτ», κατά κόσμον Μουράκ Χακί, ήρθε καλεσμένος στην Αθήνα και οι γυναίκες από κάθε μέρος της Ελλάδας έτρεξαν για να τον δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, οι οποίοι ευθύνονται για τον ερχομό του ηθοποιού στη χώρα μας, φρόντισαν να του δείξουν τόσο τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας όσο και το πώς περνάμε την ημέρα μας. Ο Κενάν επισκέφτηκε την Ακρόπολη, έφαγε σε παραδοσιακά ταβερνάκια, ήπιε καφέ σε γνωστά στέκια της Αθήνας, πήγε καλεσμένος σε εκπομπές και φυσικά επισκέφτηκε τα μπουζούκια.

Ο ηθοποιός δήλωσε πολύ χαρούμενος που επισκέφτηκε την Ελλάδα. Όσο για το τι του έκανε περισσότερη εντύπωση; «Οι άνθρωποι μου έκαναν εντύπωση. Είστε πολύ φιλόξενοι και θερμοί. Η υποδοχή μου ήταν εντυπωσιακή. Δεν το περίμενα». Επίσης, δηλώνει ερωτευμένος με τις Ελληνίδες τις οποίες θεωρεί πολύ ωραίες γυναίκες αλλά διευκρινίζει πως είναι πολύ καλά με τη γυναίκα του και τον 3χρονο γιο του και οι φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του, Ασλί, είναι ανυπόστατες.

πηγή: TV Έθνος