Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και ο σταθμός του Φαλήρου μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε τη συνεργασία αυτή.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η μαγείρισσα θέλησε να εκφράσει την καλή διάθεση της και τη χαρά της γι’ αυτή τη συνεργασία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Εσείς που είστε πάντα πλάι μου θα μαθαίνετε πρώτοι από εμένα ολα τα νέα. Ενας νέος κύκλος ανοίγει μέσα στην καρδιά του σπιτιού,στην κουζίνα μου. Εκεί που χτυπάει και η δική μου καρδιά?

Παρέα θα μαγειρεύουμε μαζί κάθε μέρα και θα μοιραζόμαστε φανταστικές συνταγές και τα μυστικά της κουζίνας που απλόχερα μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου το ζητάτε.

Όμως τώρα είναι «Ώρα για φαγητό»

Έρχεται στο @skaitv.gr και ανυπομονώ» έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, στη νέα αυτή καθημερινή εκπομπή, η μαγείρισσα θα φτιάχνει τρία διαφορετικά πιάτα για τους λάτρεις του φαγητού.

 

View this post on Instagram

 

??Εσείς που είστε πάντα πλάι μου θα μαθαίνετε πρώτοι από εμένα ολα τα νέα. Ενας νέος κύκλος ανοίγει μέσα στην καρδιά του σπιτιού,στην κουζίνα μου. Εκεί που χτυπάει και η δική μου καρδιά? Παρέα θα μαγειρεύουμε μαζί κάθε μέρα και θα μοιραζόμαστε φανταστικές συνταγές και τα μυστικά της κουζίνας που απλόχερα μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου το ζητάτε. Όμως τώρα είναι «Ώρα για φαγητό» Έρχεται στο @skaitv.gr και ανυπομονώ ?? #OraGiaFagito #skai #argirobarbarigou #comingsoon #keepcooking

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on