Ο Δεκέμβριος ανοίγει ένα γιορτινό παράθυρο στο Novalifε και φέρνει στο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova τις πιο απίθανες και συγκινητικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Το εορταστικό πρόγραμμα συμπληρώνουν λαμπερές εκπομπές μέσα στο πνεύμα των ημερών. Αυτά τα Χριστούγεννα, οι συνδρομητές της Nova θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, θα συγκινηθούν και θα αισθανθούν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μέσα από το Novalifε.

Ο Λάμπης Ταγματάρχης και η παρέα του ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα φώτα του «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» τους και… σημειολογούν την επικαιρότητα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη γύρω στις 23:00. Ανήμερα Χριστουγέννων, φιλοξενούμενοι θα είναι ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκπομπή γεμάτη με μουσική και ευχές.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρης Κουρούμπαλης, εμπνεόμενοι και αυτοί από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών, προσφέρουν την καλύτερη γιορτινή συντροφιά, μέσα από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Lifεtime», που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 17:30, με νέες ενότητες και περιεχόμενο.

Οι παρουσιαστές του «Lifεtime», αλλά και οι δημοσιογράφοι και παρουσιάστριες των αθλητικών καναλιών Novasports, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη, θα μαγειρέψουν με την Μυρσίνη Λαμπράκη στην εκπομπή «Cinemam», που προβάλλεται καθημερινά πριν από την ταινία των 21:00. Η γνωστή σεφ θα υποδεχθεί επίσης παιδιά συνδρομητών της Nova και θα παρουσιάσουν μαζί τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες συνταγές.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής προστέθηκε στις 23:00 και η εκπομπή «Success Stories», με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο και εκδότη Σπύρος Κούφαλη. Κορυφαίοι Έλληνες από διάφορους κλάδους αποκαλύπτουν μικρά και μεγάλα μυστικά της επιτυχημένης τους διαδρομής. Πρόκειται για μια 45λεπτη βιωματική βιογραφία που προβάλλει ανθρώπους που λειτουργούν ως πρότυπα επιτυχίας για τους νεότερους.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν, ξεχωρίζουν τα «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα» (23/12, 21:00), που αποτελούν μια έξοχη κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού αριστουργήματος του Καρόλου Ντίκενς, η οικογενειακή ταινία «Θαύμα στο Μανχάταν» (24/12, 21:00) που θα κάνει τους πάντες να πιστέψουν στην ύπαρξη του Αγίου Βασίλη, αλλά και η κλασική πλέον ταινία «Μόνος στο Σπίτι» (25/12, 21:00).

Το Novalifε αποχαιρετά το 2013 με το μιούζικαλ «Σικάγο», που κέρδισε 6 Βραβεία Όσκαρ. Η ταινία θα προβληθεί στις 31/12 (22:55) και θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στο Σικάγο της δεκαετίας του ’20, προκαλώντας τους να λικνιστούν στους ρυθμούς της τζαζ.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, θα προβληθεί από το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova η καταπληκτική ταινία «Χορεύοντας στη Βροχή» (21:00).