Τον περασμένο Σεπτέμβριο τόσο η Ελένη Τσολάκη όσο και οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ ξεκίνησαν να εργάζονται πάνω στην επαναφορά του ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Ωστόσο, όλα ανατράπηκαν όταν έκανε την εμφάνιση του το «Big Brother».

Όταν το «Big Brother» μπήκε στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ και ο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» μπήκε στο… συρτάρι.

Το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» πρόκειται να το παρουσιάσει η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στο «πάγωμα» της εκπομπής αλλά και στο «Big Brother».

«Μακάρι να πάνε όλα καλά, να βοηθήσει και ο καιρός, είναι μια χρονιά, όπως όλα γενικά τα τελευταία χρόνια, που δεν μπορείς να κάνεις πάρα πολλά σχέδια γιατί ξέρεις πως πολλά πράγματα ανατρέπονται. Άρα και εγώ δεν κάνω σχέδια, πάω όπως με πάει η ροή των πραγμάτων. Μακάρι να γίνει ο Αγρότης γιατί, από τον Σεπτέμβρη που τον ετοιμάζουμε, είναι ένα πρότζεκτ το οποίο έχω αγαπήσει και το θέλω πάρα πολύ» είπε η Ελένη Τσολάκη για το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Αναφορικά με την επιλογή του Χάρη Βαρθακούρη για τη θέση του παρουσιαστή του νέου «Big Brother», η Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι αυθόρμητος και αυθεντικός. Δεν νομίζω πως είναι μέσα σε ένα καλούπι, τηλεοπτικό πρόσωπο που θα κληθεί να υπηρετήσει ένα ρόλο. Θα δώσει αυτό που είναι να δώσει, είναι αυθόρμητος, ωραίος, ειλικρινής άρα τον περιμένω με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».