Στη νέα της τηλεοπτική στέγη, τον Αντέννα, θα υποδεχθεί απόψε για πρώτη φορά τους καλεσμένους της η Ναταλία Γερμανού, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται»- μεταξύ αυτών και ο αγαπημένος της Μάνος Ιωάννου.

Η παρουσιάστρια δηλώνει, μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» «ενθουσιασμένη, αγχωμένη μέχρι τρέλας και ευτυχισμένη» για την καινούρια της εκπομπή και λέει πως το βραδινό talk show ήταν το όνειρό της.

Καλεσμένοι της θα είναι οι ηθοποιοί της παράστασης «Άνδρες έτοιμοι για όλα», μεταξύ των οποίων και ο σύντροφός της Μάνος Ιωάννου. «Πέντε γοητευτικοί άνδρες ‘έτοιμοι για όλα’ καλούνται να αποδείξουν αν πραγματικά είναι έτοιμοι για όλα τα μεσάνυχτα, κυρίως να τα βγάλουν όλα, και εννοώ τα εσώψυχα και όχι τα ρούχα τους φυσικά», λέει η Γερμανού.

Για την αποχώρησή της από τον alpha τονίζει πως δεν είναι πικραμένη. «Αποχώρησα πλήρης, γεμάτη, ευγνώμων από επτά πετυχημένα χρόνια και πανέτοιμη για μια καινούρια αρχή», τονίζει.

Όσο για το ένα το επίθετό της την έχει βοηθήσει, η στιχουργός απαντά κατηγορηματικά «ναι»: «Πολύ, ειδικά στο ξεκίνημα. Ένα βαρύ επίθετο είναι σαν το διαβατήριο. Περνάς τα σύνορα, κάποια στιγμή όμως λήγει, έτσι δεν είναι; Από ένα σημείο και μετά στο ανανεώνουν αν αξίζεις μόνο. Έτσι νομίζω, τουλάχιστον».