«Όταν μπήκα μέσα και τους αντίκρισα, η ψυχή μου το ξέρει πόσο είχε χαρεί» ανέφερε η Χριστιάνα στο εισαγωγικό της βίντεο σχολιάζοντας την είσοδο της στο Master Chef 4.

Η νεαρή με καταγωγή από την Κύπρο και την Αθήνα σπουδάζει Νομική τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ εμφανίστηκε στις auditions του διαγωνισμού μαγειρικής ώστε να διεκδικήσει μια ποδιά.

«Αυτή τη στιγμή, ζω μια ευλογία. Δεν το ξέρετε αλλά εγώ σας αγαπώ χρόνια τώρα» ήταν τα πρώτα λόγια της Χριστιάννας στους κριτές του MasterChef και τους ζήτησε να τους αγκαλιάσει. Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς δεν της χάλασαν το χατήρι και την πήραν ο ένας μετά τον άλλον μια σφιχτή αγκαλιά που της έδωσε θάρρος για να μπει πίσω από τον πάγκο και να μαγειρέψει.

Η Χριστιάνα επέλεξε να μαγειρέψει ταλιατέλες με κιμά και ενημέρωσε τους κριτές ότι θα μαγείρευε τις ταλιατέλες «αλτέντε».

Η νεαρή εννοούσε ότι θα έφτιαχνε τα ζυμαρικά «al dente», δηλαδή όχι πολύ βρασμένες.

Με την ατάκα της, η Χριστιάνα έκανε τους κριτές να γελάσουν και φυσικά δεν μπορούσαν να την αφήσουν ασχολιάστη καθώς η συγκεκριμένη ατάκα θύμισε τον Κρατς!

Η Χριστιάνα πέρασε στην επόμενη φάση με δυο ναι και ένα όχι.