Την ώρα που το Netflix δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, δαπανώντας αδιανόητα ποσά για την προώθηση του περιεχομένου του, είναι απορίας άξιο γιατί άφησε το «Holiday Rush» στην τύχη του.

Για το οποίο το μόνο που μας λέει είναι πως θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα από τις 28 Νοεμβρίου! Ούτε τρέιλερ, ούτε επίσημες φωτογραφίες ούτε τίποτα.

Μόνο ελληνικό τίτλο έδωσε («Στον ρυθμό των Χριστουγέννων») και μια σύνοψη 20 λέξεων: «Μετά τη χριστουγεννιάτικη απόλυσή του από το ραδιόφωνο, ένας μόνος πατέρας και τα τέσσερα δυναμικά παιδιά του ζουν πιο λιτά και αναθεωρούν την έννοια της ευτυχίας». Κι αυτό είναι όλο, ούτε καν ποιος παίζει!

Με λιγότερο από δύο μήνες για τα Χριστούγεννα, το Netflix έχει ανακοινώσει μια ομοβροντία ταινιών και σειρών για την εορταστική περίοδο. Μεταξύ αυτών και το μυστηριώδες «Στον ρυθμό των Χριστουγέννων».

Ξέρουμε ότι παίζουν οι Sonequa Martin-Green και Romany Malco και είναι ένα οικογενειακό φιλμ για έναν ραδιοφωνικό παραγωγό και πατέρα 4 κακομαθημένων παιδιών που αναμένεται να περάσουν φτωχικές γιορτές, καθώς μένει άνεργος.

Αυτό όμως ίσως είναι τελικά ευλογία για τις σχέσεις της φαμίλιας, καθώς θα πρέπει να μάθουν να ζουν πιο λιτά και να αφήσουν στην άκρη την πανάκριβη λίστα δώρων που έχουν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη.

Όπως μας λένε όσοι το ψάχνουν, η ταινία είναι σε σενάριο Sean Dwyer και Greg Cope White και σκηνοθεσία Leslie Smalls. Σύμφωνα με το IMDb, τα γυρίσματα έγιναν στο Κουίνς της Νέας Υόρκης τον Μάρτιο του 2019.

Γιατί το Netflix κρατά τόσο κλειστά τα χαρτιά του λίγες μόνο μέρες πριν από την κυκλοφορία της ταινίας, κανείς δεν ξέρει…