Το πρωτάθλημα της Superleague μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση του και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το τριήμερο 6-8 Απριλίου σπουδαία παιχνίδια, με φόντο τη συμμετοχή των ομάδων στα play off και την αποφυγή του υποβιβασμού, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής (Κέρκυρα – Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ – Βέροια, Ατρόμητος – Άρης, Πανθρακικός – ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης – SkodaΞάνθη, Πλατανιάς – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ).

Το Σάββατο 6 Απριλίου στην Κέρκυρα, η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό, ενώ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ με το μυαλό στα play off θα αντιμετωπίσει την Βέροια.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και ο Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με έπαθλο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Την Κυριακή 7 Απριλίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη, σε δύο παιχνίδια ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα, ενώ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πηγαίνει στα Χανιά για να παίξει με τον Πλατανιά και στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά το Σάββατο 06/04 το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:

• 17.15 Κέρκυρα – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Γιώργου Μαρκόπουλου από το NS3

• 17.15 ΠΑΟΚ – Βέροια σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το NS2

• 19.30 Ατρόμητος – Άρης σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS1/NS1HD

Αναλυτικά την Κυριακή 07/04 η αγωνιστική δράση στα αθλητικά κανάλια Novasports περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

• 15.00 Πανθρακικός – ΟΦΗ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Κωστή Μπότσαρη από το NS1

• 17.15 Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS3

• 17.15 Πλατανιάς – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Νίκου Γαβαλά από το NS1

• 19.30 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Γιώργου Βασιλείου από το NS1/NS1 HD.

Σπουδαίες αναμετρήσεις και την Δευτέρα

Την Δευτέρα 08/04, στις 19.30, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Μανώλη Βογιατζάκη.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ατρόμητος – Άρης δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1/NS1HD με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Πανιώνιος, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1/NS1HD.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής.

Όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports, οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών.

Παράλληλα μη χάσετε τις προβλέψεις του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου για τα ματς της 28ης αγωνιστικής στη web εκπομπή «Εκεί – εκεί στην Α’ Εθνική» του novasports.gr, η οποία προβάλλεται πλέον σε live streaming κάθε Παρασκευή στις 15.00. Επίσης η εκπομπή μεταδίδεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσω Facebook στη σελίδα του facebook.com/Novasports.gr. Οι Αντώνηδες θα κάνουν τα προγνωστικά τους, θα επικοινωνήσουν ζωντανά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του novasports.gr και μένει να δούμε αν θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους.