Το Πρώτο Θέμα, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο, δηλώνει και πάλι «παρών» με μεγάλες, ξεκάθαρες και άμεσες προσφορές προς τους αναγνώστες στον καιρό της κρίσης.

Στην πρώτη σελίδα της έκδοσης με τις προσφορές, θα βρείτε δύο κουπόνια αξίας 2 ευρώ το καθένα.

Απλά κόψτε τα κουπόνια και κερδίστε 2 ευρώ έκπτωση από το καθένα για όποια βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης επιλέξετε από τα εκατοντάδες πρατήρια της Shell σε όλη την Ελλάδα (Fuel Save Unleaded & Diesel – V Power και Diesel), αρκεί να βάζετε από 12,5 λίτρα και άνω κάθε φορά.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το «Θέμα» με τις προσφορές (4,25ευρώ) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

– την εφημερίδα,

– τα 2 κουπόνια της Shell με την έκπτωση των 2 ευρώ το καθένα (συνολικά 4 ευρώ) στα καύσιμα κίνησης, που ισχύουν από το Σάββατο 23/03/2013 έως και το Σάββατο 30/03/2013,

– τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ για αγορές 20 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express, που ισχύει από τη Δευτέρα 25/03/2013 έως και το Σάββατο 30/03/2013.

Μαζί με την εφημερίδα και η αποκαλυπτική ταινία «Ο δρόμος».

Ο Βίγκο Μόρτενσεν πρωταγωνιστεί στο διεθνώς αναγνωρισμένο δράμα του Τζον Χίλκοουτ, στο ρόλο ενός άντρα, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει με το γιο του μετά από μια ανείπωτη καταστροφή που σάρωσε τη ζωή στη Γη.