Συμφέροντα-συγκρούσεις-εμφύλιος. Τραπεζίτες κατά κυβέρνησης και τρόικας. Κίνδυνος κρατικοποίησης και αφελληνισμού των τραπεζών.

Τα ομόλογα, οι επίτροποι, η ανακεφαλαιοπίηση. Οι συζητήσεις πίσω από τις «κλειστές πόρτες» και το μεγάλο παζάρι. Οι ανατροπές που έρχονται, οι κερκόπορτες που ανοίγουν και τα μεγάλα ερωτήματα.

Υπάρχει σχέδιο για την αλλαγή του επιχειρηματικού χάρτη στην Ελλάδα; Ο Σόιμπλε, οι ευθύνες που αποδίδονται στην επιχειρηματική ελίτ και η κυβερνητική στάση.

Οδεύουμε στο να δημιουργηθούν νέα τζάκια; Το σκληρό παιχνίδι εντός και εκτός των τειχών.

Θεραπευτήριο Ερρίκος Ντυνάν. Ο διαγωνισμός , οι 7 αρχικές προσφορές. Δεν ήλθαν Τούρκοι και Κινέζοι. Το πρόβλημα με τα χρέη, το χαμηλό τίμημα και τα «αγκάθια» που υπάρχουν στην ολοκλήρωση του project.

Φορολογικό νομοσχέδιο. Τι συμβαίνει; Υπάρχουν ομάδες μέσα στον υπουργείο Οικονομικών που δρουν αυτόνομα; Σε μη καλή σχέση, Στουρνάρας και υφυπουργοί. Ποιοι «κατηγορούνται» για τις ακραίες εισηγήσεις που έβαλαν φωτιά.

Επαναγορά ομολόγων. Αισιοδοξία για την κυβέρνηση αλλά και των hedge funds που θα θησαυρίσουν. Πως διαγράφεται στο παρά πέντε η κατάσταση. Η τύχη μας κρίνεται Πέμπτη και 13 στις Βρυξέλλες.

Οι μετοχές που αντέχουν. Που επενδύουν οι ξένοι. Γιατί και πως η Citigroup «άδειασε» την Εθνική.

Πολιτική: Οι 6 προτάσεις Σαμαρά για να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι του 2014 η συγκυβέρνηση.

Έρχονται οι αλλαγές στις ΔΕΚΟ. Τα ονόματα.

Η ΡΗΚΣΣΥ του Λοβέρδου και που πραγματικά στοχεύει.

Αλέξης Τσίπρας. Η μεταμόρφωση.