Τι και αν ο Φεβρουάριος έχει ταυτιστεί με τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, ο φετινός θα είναι καθαρά αθλητική υπόθεση χάρη στα τρία μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι  που έρχονται αποκλειστικά στα κανάλια NovaSports από τη WIND VISION:

  • Ο μήνας ξεκινά με τον αγώνα των δικεφάλων αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συναντιούνται στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο NovaSports1HD ανοίγοντας το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής.
  • Ανεξαρτήτως αποτελέσματος αλλά εντός έδρας αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τα δύσκολα ματς υποδεχόμενος στην Τούμπα τον Ολυμπιακό την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 19:30
  • ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ θ’ αναμετρηθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 19:30 για να  διεκδικήσουν τη νίκη μετά  την ισοπαλία της τελευταίας τους συνάντησης.

Για όσους αργήσουν να μπουν στα τηλεοπτικά γήπεδα η WIND VISION προσφέρει τη δυνατότητα επανεκκίνησης ζωντανού προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία αλλά και την προσφορά του Full pack στα 19,90 ευρώ και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης είναι διαθέσιμες  σε όλα τα καταστήματα WIND και το wind.gr.