Πριν λίγες ημέρες, η Αργυρώ Τσιοράνου και ο Γιάννης Κοπιδάκης απασχόλησαν το σπίτι του Power of Love, μιας και υπήρξαν πληροφορίες εκτός σπιτιού ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι πριν μπουν στο ριάλιτι αγάπης. Οι ίδιοι διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες, όμως, φαίνεται ότι μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση.

Και αυτό φάνηκε όταν οι παίκτες διοργάνωσαν διαγωνισμού χορού και σε αυτόν ο Γιάννης Κοπιδάκης χόρεψε με τη Ρένια Τσακίρη, προκαλώντας έκρηξη ζήλιας από την πλευρά της Αργυρώς.

«Εγώ πάντως είδα χημεία μεταξύ τους. Όχι, γιατί να ζηλέψω; Είναι δικαίωμά του να χορέψει με όποια θέλει. Αυτός ήταν ξεκάθαρος προς εμένα, ότι θέλει μόνο εμένα. Από τη στιγμή που δέχθηκε να χορέψει σήμερα με τη Ρένια, ξεκαθάρισε μια θέση. Έδειξε ένα ενδιαφέρον προς τη Ρένια, θεωρώ. Διάλεξαν να χορέψουν μαζί ένα τέτοιο τραγούδι» είπε η Αργυρώ.

Και συνέχισε ακόμη πιο εκνευρισμένη: «Όταν ο Γιάννης δεν θέλει να πιάσει το χέρι της Λένιας για να ανέβει τις σκάλες, όπως λέει, εγώ τώρα θα τα πω. Όταν θέλει να μη δώσει το χέρι η Λένα στον Γιάννη για να ανέβει τις σκάλες και τώρα δέχεται με τη Ρένια να χορέψει και την πιάσει από τη μέση, δηλαδή αλλιώς να πιάσεις τη μέση και αλλιώς το χέρι του άλλου. Έχω άδικο»;

Στη συνέχεια, ο Γιάννης κάθισε στον καναπέ με την Αργυρώ, προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση. Και μεταξύ άλλων, της εξήγησε ότι η Ρένια θέλει να τους δημιουργήσει πρόβλημα.