Η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών, που τους καθήλωσε όλο το καλοκαίρι μπροστά στις οθόνες τους μάλλον ολοκληρώνεται …στις αρχές Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου πάντα.

Ονουρ και Σεχραζάτ μετά από έναν επεισοδιακό χωρισμό καταλήγουν να είναι και πάλι μαζί ενώ Μπενού και Κερέμ λίγα λεπτά πριν κλείσει το τελευταίο επεισόδιο φεύγουν μαζί και αγαπημένοι με το αεροπλάνο προς άγνωστη κατεύθυνση…

Τα τελευταία γυρίσματα της σειράς έγιναν το Μάιο του 2009 σε κλίμα συγκίνησης καθώς οι τρεις σεζόν έδεσαν με πολύ ισχυρούς δεσμούς όλους τους πρωταγωνιστές.

Μάλιστα το τελευταίο επεισόδιο ήταν από τα πλέον θεαματικά της σειράς καθώς γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε εξωτερικούς χώρους καθώς μέχρι και στο αεροδρόμιο της Πόλης πήγανε οι συντελεστές στη σκηνή του παρολίγο αποχαιρετισμού ανάμεσα στην Μπενού και τον Κερέμ.

Στο φινάλε, που μεταδόθηκε στις 12 Μαΐου του 2009 στην τούρκικη τηλεόραση, πάνω από 4 εκατομμύρια κόσμος στήθηκε μπροστά στην οθόνη του για να δει πως θα ολοκληρωθεί αυτό το σύγχρονο παραμύθι που -ας μην το ξεχνάμε και αυτό- που οδήγησε και σε μια αληθινή ιστορία αγάπης, αυτή ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς της σειράς, τον Χαλίτ Εργκέντζ και την Μπεργκιουζάρ Κορέλ