Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Διάσημοι esports gamers αποκαλύπτουν τα μυστικά τους και η Μικρή Πριγκίπισσα αντιμετωπίζει καθημερινές προκλήσεις. Λίγο μετά, ένας βιολόγος άγριας φύσης εξερευνά επικίνδυνες περιοχές του πλανήτη και ένας συνοικιακός ντίλερ μαριχουάνας νοικιάζει… μια οικογένεια για να μεταφέρει μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

IRL

Απόλαυσε τα νέα επεισόδια στο Vodafone ΤV από το κανάλι GINX ESPORTS TV στις 09:00 και στις 13:00 Η δεύτερη σεζόν της εκπομπής που εστιάζει στη ζωή διάσημων esports gamers κάνει πρεμιέρα σήμερα στο κανάλι GINX ESPORTS TV.

Η μικρή πριγκίπισσα

ΕΡΤ2, 13:00 Διασκεδαστικές ιστορίες με τη Μικρή Πριγκίπισσα βασισμένες στα εικονογραφημένα βιβλία του πολυβραβευμένου εικονογράφου και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Τόνι Ρος. Μέσα από τα μάτια ενός παιδιού παρακολουθούμε ξεκαρδιστικές παρατηρήσεις σχετικά με το πώς λειτουργεί ο κόσμος και πώς από κοινού τα παιδιά και οι μεγάλοι αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις.

Extinct or Alive

Δες την εκπομπή στο Vodafone TV από το κανάλι ANIMAL PLANET στις 19:15 Ο βιολόγος άγριας φύσης Forrest Galante γυρίζει επικίνδυνες περιοχές του πλανήτη, με αποστολή του να βρει είδη που ο κόσμος έχει σταματήσει να αναζητά.

Οικογένεια Μίλερ

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Σουντέικις, Εντ Χελμς, Έμα Ρόμπερτς Διάρκεια: 101′ Ο Ντέιβιντ Μπερκ, ένας έμπορος μαριχουάνας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς του κλέβουν τα χρήματα αλλά και όλη την «πραμάτεια» με αποτέλεσμα να είναι χρεωμένος στον μεγαλοπρομηθευτή του, τον εκκεντρικό και επικίνδυνο, Μπραντ. Για να καταφέρει να ξεχρεώσει και να μείνει ζωντανός, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα μεγάλο φορτίο με εμπόρευμα. Για να τα καταφέρει έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!