Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Ο Σούπερμαν και η υπόλοιπη ομάδα της Justice League αντιμετωπίζουν μια νέα πρόκληση, ενώ μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI διεισδύουν στο δαιδαλώδες μυαλό των πιο επικίνδυνων κακοποιών. Μια σειρά ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί συναρπαστικές προσωπικότητες, εστιάζοντας σε πρόσωπα που κάνουν τη διαφορά. Λίγο μετά, ο Τόμι, ο νεότερος γιος ενός πρώην αλκοολικού μποξέρ και λιποτάκτης από τους πεζοναύτες, επιστρέφει στο σπίτι του έπειτα από 14 χρόνια. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The Death of Superman

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Σαμ Λούι Διάρκεια: 121′ Ο Σούπερμαν και η υπόλοιπη ομάδα της Justice League ενώνονται για να πολεμήσουν ένα τεράστιο τέρας που ονομάζεται Doomsday.

Criminal Minds

Vodafone TV on demand Ανακάλυψε και τους 10 κύκλους της αστυνομικής σειράς στο Vodafone TV Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Άλεν Μπερνέρο Πρωταγωνιστούν: Τόμας Γκίμπσον, Σίμαρ Μουρ, Πάτζετ Μπρούστερ, Μάθιου Γκρέι Γκάμπλερ Το Criminal Minds ακολουθεί μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI που αναλύουν τους πιο διεστραμμένους εγκληματίες της χώρας, προσπαθώντας να διαβάσουν τις επόμενες κινήσεις τους πριν ξαναχτυπήσουν. Ο αναλυτής Τζέισον Γκίντεον και οι ικανοί συνεργάτες του γνωρίζουν πώς να συνθέτουν την προσωπικότητα και να «διαβάζουν» τις σκέψεις μανιακών δολοφόνων, με βάση τη μέχρι τώρα δράση τους. Σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ και διερευνώντας τα κίνητρα που οδηγούν έναν εγκληματία στην πράξη του, επιχειρούν έτσι να προλάβουν το επόμενό του χτύπημα.

Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους

ΕΡΤ2, 19:50 Σκηνοθεσία: Μενέλαος Kαραμαγγιώλης Ένα μουσείο που πασχίζει να αποκτήσει μια μόνιμη στέγη, εκθέσεις και συλλογές στις οποίες Έλληνες καλλιτέχνες «συνομιλούν» με έργα απ’ όλο τον κόσμο, μαθητές που ανακαλύπτουν και αποκωδικοποιούν τη σύγχρονη Τέχνη (που επαναπροσδιορίζεται διεθνώς), είναι τα συστατικά μιας ιστορίας που διαδραματίζεται με φόντο την Αθήνα της κρίσης. Η Άννα Καφέτση μιλά για το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), τους ανθρώπους και το κοινό του, τις συλλογές του και τους καλλιτέχνες, ανιχνεύοντας την πολιτική μέσα στη σύγχρονη Τέχνη, δηλαδή τον τρόπο που η Τέχνη γίνεται αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας και αποτελεσματικό εφόδιο, για να σταθούμε κόντρα στις αντιξοότητες.

Warrior

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο’ Κόνορ Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάρντι, Νικ Νόλτε, Τζόελ Έντγκερτον, Τζένιφερ Μόρισον Διάρκεια: 130′ Ο Τόμι, ο νεότερος γιος ενός πρώην αλκοολικού μποξέρ και λιποτάκτης από τους πεζοναύτες, επιστρέφει στο σπίτι του μετά από 14 χρόνια όμως οι σχέσεις του με τον πατέρα και τον αδελφό του Μπρένταν, είναι πλέον διαρρηγμένες. Στην πόλη διοργανώνεται ένας μεγάλος αγώνας Πολεμικών Τεχνών με έπαθλο 5 εκατομμύρια δολάρια και ο Τόμι, κρύβοντας καλά τα μυστικά του παρελθόντος του, ζητάει από τον πατέρα του να τον προπονήσει. Ο Μπρένταν, που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, αποφασίζει να λάβει και αυτός μέρος στους αγώνες. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!