Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Ένας αριβίστας ταχυδακτυλουργός μεταφέρεται από έναν ανεμοστρόβιλο σε μια μαγική χώρα, η οποία τον υποδέχεται σαν βασιλιά και οι ζωές τεσσάρων διαφορετικών ανθρώπων συναντιούνται με φόντο την Πλατεία Αμερικής. Μια ουρανοκατέβατη νταντά με μαγικές δυνάμεις βάζει τάξη στο σπίτι σου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ Γερμανίας – Σουηδίας, ενώ λίγο μετά επώνυμοι παίκτες αγωνίζονται από τον… καναπέ. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Σαμ Ράιμι Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Φράνκο, Μίλα Κούνις, Μισέλ Γουίλιαμς, Ρέιτσελ Βάις Διάρκεια: 130′

[sidequote]Ζήσε μαγικές στιγμές στο Vodafone TV, με την ταινία Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος[/sidequote] Ο Oscar Diggs, ένας πονηρός ερασιτέχνης μάγος, που δουλεύει σ’ ένα τσίρκο κάπου στο σκονισμένο Κάνσας, επιβιβάζεται στο αερόστατο του και καταλήγει από τύχη στη γεμάτη ζωντάνια κι εκπλήξεις Χώρα του Οζ. Φαίνεται να έχει μόλις χτυπήσει φλέβα χρυσού, αφού δόξα και φήμη του χαρίζονται απλόχερα, αλλά πολύ σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με τρεις καχύποπτες μάγισσες κι όλα θα αλλάξουν. Η Theodora, η Evanora και η Glinda δεν είναι καθόλου σίγουρες ότι αυτός είναι ο σπουδαίος μάγος που όλοι περίμεναν κι ο απρόθυμος Oscar θα κληθεί να αποδείξει την αξία του και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της μαγικής χώρας. Στην προσπάθεια του να ανακαλύψει ποιος είναι καλός και ποιος όχι, ο ήρωας θα επιστρατεύσει τα μαγικά του κόλπα και την ευφυΐα του, για να μεταμορφωθεί όχι μόνο στον πανίσχυρο Μάγο της Χώρας του Οζ, αλλά και σε καλύτερο άνθρωπο.

Πλατεία Αμερικής

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Γιάννης Σακαρίδης Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκη Παπαδημητρίου, Θέμιδα Μπαζάκα, Βασίλη Κουκαλάνι Διάρκεια: 86′

Με φόντο την πολύβουη Πλατεία Αμερικής, τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι συναντιούνται και οι ζωές τους θα αλλάξουν καθοριστικά. Ο Μπίλι και ο Νάκος είναι φίλοι από παιδιά, όμως έχουν εξελιχθεί σε δύο διαμετρικά αντίθετους χαρακτήρες. Ο Νάκος, ζει ακόμα με τους γονείς του, μισεί τους ξένους που έχουν κατακλύσει το μόνο πράγμα που του δίνει ταυτότητα, τη γειτονιά του. Εκεί, ο Μπίλι, ένας rock n’ roll σαραντάρης με το δικό του μπαρ και το παράνομο tattoo studio στο πατάρι, παρατηρεί τις αλλαγές στο τοπίο μέχρι που μια αναπάντεχη ερωτική ιστορία βομβαρδίζει τον μικρόκοσμο του. Η Τερέζα, μια μπλεγμένη στα δίχτυα της μαφίας Αφρικανή τραγουδίστρια, θέλει να καλύψει ένα παλιό tattoo και η χημεία μεταξύ τους είναι ακαριαία. Παράλληλα, ο Τάρεκ, ένας απελπισμένος πρόσφυγας από τη Συρία με τη 10χρονη κόρη του, απευθύνεται όπου μπορεί για να φύγει από τη χώρα. Όσο ο Νάκος καταστρώνει σχέδιο εξολόθρευσης μεταναστών, η τύχη υφαίνει τη δική της πλοκή και φέρνει τις μοίρες των ανθρώπων κοντά, όσο μακριά κι αν γεννήθηκαν.

Η Μαγική Νταντά

Star, 17:45 Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς Πρωταγωνιστούν: Έμα Τόμσον, Κόλιν Φερθ, Άντζελα Λάνσμπουρι Διάρκεια: 96′ fdioghfidohΟ χήρος Μπράουν δεν μπορεί να βρει νταντά για τα 7 ατίθασα παιδιά του κι έχει διορία ένα μήνα να παντρευτεί για να μη χάσει την οικονομική βοήθεια της πλούσιας θείας του. Ευτυχώς η ουρανοκατέβατη νταντά Μακφί, με τις μαγικές δυνάμεις της, θα βάλει λίγη τάξη στο σπιτικό του.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

ΕΡΤ1, 21:00 18073364968643 Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2014 Γερμανία παίζει… τα ρέστα της για πρόκριση από τον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στη Σουηδία και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει.

Celebrity game night

ΑΝΤ1, 22:30 hfredfr Στους καναπέδες του βραδινού παιχνιδιού κάθονται έξι επώνυμοι και ένας παίκτης με… διαιτητή τον Θοδωρή Αθερίδη. Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία, ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!