Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Ένας Κρητικός μικρασιατικής καταγωγής βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του και μια όμορφη ντετέκτιβ ερωτεύεται έναν στρατιώτη, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει σκοτωθεί. Ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ γίνεται θρύλος στα χαρακώματα, ενώ αδίστακτες γυναίκες δολοφόνοι αποκαλύπτουν πώς έφτασαν στο φόνο. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Το Τελευταίο Σημείωμα

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε, Βασίλης Κουκαλάνι, Μελία Κράιλινγκ, Τάσος Δήμας Διάρκεια: 117′

[sidequote]Στο Vodafone TV απολαμβάνετε και ελληνικές ταινίες! Δείτε Το Τελευταίο Σημείωμα, όποτε εσείς θέλετε![/sidequote] Η αληθινή ιστορία του 34χρονου Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ο οποίος εκτελούσε χρέη διερμηνέα για τον Γερμανό διοικητή του στρατοπέδου Χαϊδαρίου Καρλ Φίσερ. Η τύχη του Ναπολέοντα και άλλων 199 συγκρατούμενών του αποφασίζεται μετά την ενέδρα της ελληνικής αντίστασης στον Στρατιωτικό Διοικητή Λακωνίας, σε χαράδρα της περιοχής των Μολάων. Ο θάνατος του Διοικητή Κρες και τριών Γερμανών της συνοδείας του επιφέρει ως αντίποινα την εκτέλεση 50 Ελλήνων για κάθε ένα Γερμανό. Ο Σουκατζίδης είναι στη λίστα των 200 μελλοθάνατων. Την ημέρα της εκτέλεσης βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα ζωής, όταν ο Φίσερ, που μέσα στα χρόνια ανέπτυξε σεβασμό για τον Έλληνα διερμηνέα, του δίνει τη δυνατότητα να εξαιρεθεί βάζοντας στη θέση του ως διακοσιοστό άλλον.

Beauty and the Beast

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 4ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Σέρι – Κούπερ Λάντσμαν, Ρον Κόσλοου, Τζένιφερ Λέβιν Πρωταγωνιστούν: Κρίστιν Κρουκ, Τζέι Ράιαν, Μαξ Μπράουν, Όστιν Μπέισις, Νίνα Λισαντρέλο dhnfdgbhfd Η Κάθριν Τσάντλερ βίωσε κάποτε αυτό που δεν θα ήθελε κανείς ποτέ να του συμβεί: να δει μπροστά στα μάτια της τη δολοφονία της μητέρας της. Και η ίδια, άλλωστε, θα είχε χάσει τη ζωή της σε εκείνη την επίθεση αγνώστων, αν δεν εμφανιζόταν από το πουθενά ένας μυστηριώδης σωτήρας. Εννέα χρόνια μετά, η Κάθριν εργάζεται πλέον στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Σύντομα, μια υπόθεση την οδηγεί στον Βίνσεντ Κέλλερ, έναν πρώην στρατιωτικό, που ενώ θεωρούνταν νεκρός στο πεδίο της μάχης, φαίνεται τελικά ότι είναι ζωντανός. Καθώς η Κάθριν μπαίνει όλο και πιο στενά στην υπόθεση, διαπιστώνει έκπληκτη ότι ίσως είναι πολύ κοντά στο να πάρει απαντήσεις για το ποιοι σκότωσαν τελικά τη μητέρα της. Πρώτα όμως πρέπει να ανακαλύψει ποιος – και κυρίως τι – είναι ο Βίνσεντ Κέλλερ.

Ελεύθερος σκοπευτής

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Μπεν Ριντ, Σάμι Σέικ, Τζέικ ΜακΝτόρμαν, Έρικ Κλόουζ Διάρκεια: 121′ snip Ο Κρις Κάιλ είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του «Θρύλου». Η φήμη του όμως, εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό στόχο εξόντωσης.

Facing Evil

ΣΚΑΪ, 01:45 jh90hjpΗ πρώην ερευνήτρια του FBI, Candice DeLong, που μας έχει παρουσιάσει τις πιο αδίστακτες δολοφόνους στη σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly Women», επανέρχεται με ακόμα πιο συγκλονιστικές υποθέσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν και πάλι γυναίκες – δηλητήριο. Στη σειρά «Facing Evil», οι γυναίκες αυτές έχουν την ευκαιρία να πουν, μέσα από εκ βαθέων συνεντεύξεις, τη δική τους πλευρά της ιστορίας και να αποκαλύψουν πώς έφτασαν στο φόνο. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!