Η… αγγελία σύμφωνα με την οποία αναζητούνται «επειγόντως» Έλληνες κομπάρσοι για να συμμετάσχουν στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς  «Vikings» του History Channel προκάλεσε πανικό και αυτοί που έστειλαν αιτήσεις ήταν τόσοι πολλοί που το κανάλι αναγκάστηκε με νεότερη ανακοίνωσή του να ζητήσει να σταματήσουν οι ενδιαφερόμενοι να στέλνουν νέες αιτήσεις διότι η θέση καλύφθηκε!

Όλα ξεκίνησαν προχθές από τη σελίδα του Facebook Vikings Extras, μέσα από την οποία έγινε η αναζήτηση των κομπάρσων για τη δημοφιλή σειρά «Vikings» του History Channel. Η παραγωγή αναζητούσε άνδρες ηλικίας 18-45 ετών που να μιλούν καλά ελληνικά και να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας, θα πρέπει να μένουν κοντά στο Δουβλίνο ή στο Γουίκλοου, να είναι διαθέσιμοι για γύρισμα τις επόμενες ημέρες και αν έχουν… γένια ακόμα καλύτερα!

Οι κομπάρσοι θα συμμετάσχουν στα γυρίσματα της έκτης σεζόν που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, πριν καν κάνει πρεμιέρα η πέμπτη σεζόν της σειράς. Σε ότι αφορά το γεγονός πως η παραγωγή αναζητά Έλληνες, αυτό πιθανότατα έχει να κάνει με το ότι στη σεζόν που είναι τώρα σε εξέλιξη ο Μπγιορν, ο μεγάλος γιος του Ράγκναρ Λόθμπροκ, ταξιδεύει μέχρι τη Μεσόγειο για να φτάσει στην έρημο Σαχάρα. Δεν αποκλείεται λοιπόν η έκτη σεζόν να τον φέρει σε ελληνικά νερά.