Όπως είχε εξηγήσει ο παρουσιαστής του νέου παιχνιδιού επιβίωσης Nomads, Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάθε τηλεοπτική εβδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα κρίνει την περιοχή όπου θα κατοικούν οι ομάδες.

Ποια ομάδα δηλαδή θα κοιμάται στη βίλα και θα κάνει ουσιαστικά διακοπές, ποια ομάδα θα μένει στο ψαροχώρι και θα συνεργάζεται με τους ντόπιους ώστε μέσω της εργασίας να εξασφαλίσει το φαγητό της. Ενώ θα υπάρχει και η άτυχη ομάδα η οποία θα βρεθεί στην παραλία και θα πρέπει να χτίσει το κατάλυμά της και να προσαρμοστεί στις δυσκολίες.

NOMADS ΦΩΤΙΑ

Νικητές λοιπόν στην πρώτη μονομαχία, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες με καταρρακτώδη βροχή ήταν οι Νομάδες της Φωτιάς μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στο νήμα. Νικήτρια ήταν η Μαντώ Γαστεράτου η οποία πήρε στο νήμα την πρωτιά από τους Ωκεανούς καθώς η Ευαγγελία Πλατανιώτη πίστεψε πως ήταν μόνη της.NOMADSNOMADS

Στον αγώνα του ξαφνικού θανάτου Οι Νομάδες της Ζούγκλας και του Ωκεανού αναμετρήθηκαν για να αποφύγουν να μείνουν στην παραλία και να χτίσουν το κατάλυμά τους. Τελικά οι μπλε θα μείνουν παρέα με τους ντόπιους στο χωριό ενώ η ομάδα της Ζούγκλας θα περάσει τη δοκιμασία της παραλίας.

NOMADS NOMADS ΖΟΥΓΚΛΑ NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS