Δράση και ένταση είχε και το σημερινό κρίσιμο αγώνισμα στο δημοφιλές παιχνίδι Survivor. Οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα για να κερδίσουν το πιο σημαντικό έπαθλο μέχρι αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, την ασυλία. Και πόσο μάλλον που πλέον οι υποψήφιοι δεν αποχωρούν με βάση την ψηφοφορία των παικτών αλλά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού και την συνολική κατάταξη δημοφιλίας.

Οι Μαχητές ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν με το τελικό 10-6. Στο τελευταίο run η Σάρα κέρδισε εύκολα την Ευρυδίκη πανηγυρίζοντας έξαλλα το γεγονός ότι το βράδυ δεν θα περάσουν την ψυχοφθόρα διαδικασία της αποχώρησης. Με σπασμένο δάχτυλο βγήκε ο μισθοφόρος μετά από μία εκνευρισμένη μπουνιά που έδωσε σε ένα ξύλο.

sr5iybv8 SURVIVOR

Στη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου» λοιπόν θα μπουν απόψε οι  Διάσημοι οι οποίοι ηττήθηκαν σε ένα αγώνισμα αρκετά απαιτητικό μιας και απαιτούσε ταχύτητα και δεξιοτεχνία τόσος τον στίβο όσο και στο τελικό εμπόδιο του τοτέμ. Ο Σάκης Τανιμανίδης ωστόσο έχει ανακοινώσει πως θα υπάρξει μία ανατροπή στο συμβούλιο και αναμένουμε ποια θα είναι αυτή και αν θα επηρεάσει τη διαδικασία και τη μορφή των ομάδων.

SURVIVOR SURVIVOR SURVIVOR SURVIVOR