Με ένα έκτακτο συμβούλιο επέστρεψε το Survivor στο τηλεοπτικό κοινό μετά την προσωρινή διακοπή του για τις γιορτές του Πάσχα. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» που έχουν παραμείνει πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είναι πλέον στο παιχνίδι.

SURVIVOR

 

«Θέλω να σας μεταφέρω πως η Ειρήνη αποφάσισε για προσωπικούς της λόγους, να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι». Με αυτά τα λόγια ο παρουσιαστής δικαιολόγησε την απουσία της παίκτριας που είχε γίνει αιτία πολλών εντάσεων στο στρατόπεδο των «Διασήμων». «Ο τρόπος για να φύγει κάποιος παίκτης δεν είναι μόνο η ψηφοφορία, αλλά και το προσωπικό μας όριο. Είναι αγώνας απέναντι στον εαυτό μας».

«Η Ειρήνη αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στους δικούς της»

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε πως «δεν περίμενα μία τέτοια εξέλιξη. Είχε επιλέξει τελευταία να απομονώνεται, είχε δύσκολη συμπεριφορά απέναντι σε όλους μας. Ωστόσο όταν μιλήσαμε δεν είχα καταλάβει πως θα το έκανε».

SURVIVOR

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Χούτος ανέφερε πως «το περίμενα να αποχωρήσει καθώς είχε δυσκολευτεί μέσα στο παιχνίδι. Μας το είχε δείξει και με λόγια και με πράξεις. Καλύτερα για εκείνη που αποχώρησε».

SURVIVOR

Η Λάουρα Νάργιες δήλωσε πως «έχω προβληματιστεί καθώς την γνωρίσαμε ως μπουλντόζα, ωστόσο της εύχομαι να είναι καλά και να είναι χαμογελαστή».

SURVIVOR

O άνθρωπος που είχε έρθει πιο κοντά με την Ειρήνη ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε πως «το περίμενα πως θα φύγει καθώς είχαμε συζητήσει. Δεν άξιζε η Ειρήνη να είναι μόνη της απομονωμένη. Ήταν πολύ δυνατή παίκτρια. Στο επίπεδο των σχέσεων υπήρχαν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Ο Μπο, από την πλευρά του, σχολίασε: «Θεωρώ ότι η Ειρήνη ό,τι μπορούσε να κάνει το έκανε. Νομίζω ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για τον εαυτό της»

Ο Κώστας Κοκκινάκης παρατήρησε πως «ήταν πολύ δυνατή παίκτρια αλλά από την αρχή έδειξε ότι δεν άντεξε πολύ τις συνθήκες. Νομίζω ότι δυσκολευόταν όλο και περισσότερο. Έπρεπε να πάρει την απόφαση για το καλό το δικό της».