Η χρεοκοπία των οχτώ. Πως η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη έριξε οκτώ Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις. Σάλος με τις αποκαλύψεις για το διευθυντήριο της Goldman Sachs… στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο Παπαδήμος.
Νέα μέλη στο κλαμπ των αδύναμων κρίκων. Ποιες χώρες χτυπούν τώρα οι κερδοσκόποι.

Η νέα λίστα για τις συλλήψεις

Το μεγάλο κυνήγι των φοροφυγάδων και όσων χρωστούν στο δημόσιο. Έρχονται νέες συλλήψεις.
Οι 42 επιχειρηματίες που περιλαμβάνονται στη λίστα- φωτιά του υπουργείου. Ανοίγει και ο «φάκελος Ελβετία» με τρανταχτά ονόματα. Τα 280 δισ. φτάνουν οι καταθέσεις 30.000 Ελλήνων στις ελβετικές τράπεζες.

Άγριος «πόλεμος» με τους τραπεζίτες

Ο Βενιζέλος και η κόντρα με τους τραπεζίτες αλλά και τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Για ποιες λίστες μιλάει. Η ανασυγκρότηση του τραπεζικού συστήματος και γιατί προεξοφλεί την είσοδο των τραπεζών στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ακόμα τι ζητούν τώρα οι τραπεζίτες από τον Παπαδήμο και οι συγκρούσεις που υποβόσκουν στο παρασκήνιο. Οι μυστικές συσκέψεις για το μέλλον της Αγροτικής και οι τρεις τράπεζες που βγήκαν εκτός των δεικτών MSCI.
Επιχειρηματίες : SOS στην Κυβέρνηση για την αγορά και την ανάπτυξη

Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων, μιλούν στην Deal για την επόμενη μέρα.

Ανάπτυξη τώρα για την αγορά και τις επιχειρήσεις. Όχι σε νέα φορολογικά μέτρα. Άμεση παροχή ρευστότητας από τις τράπεζες. Συγκρατημένη αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.
Πως τοποθετούνται απέναντι στη νέα κυβέρνηση.

Πάνω από το 10% το έλλειμμα

Στο 10% σκαρφαλώνει το έλλειμμα. Στα 8δις οι καθυστερήσεις πληρωμών. Τα στοιχεία της τρόικας που δείχνουν ότι οι θυσίες πήγαν χαμένες και τι ξημερώνει την επόμενη μέρα. Ο αγώνας δρόμου για να συγκεντρωθούν έσοδα από τις κρατικοποιήσεις. Πόσα λεφτά χρειάζεται το δημόσιο για να βγάλει τη χρονιά και να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.
Παιχνίδι από το ΔΝΤ για την 6η δόση

Το περίεργο παιχνίδι που παίζεται με την 6η δόση

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο. Επίσης ποιοι και γιατί επεξεργάζονται το σχέδιο με την Ευρώπη δύο ταχυτήτων και το νέο νόμισμα που «επιλέγουν». Τα σενάρια για την Ευρώπη δύο ταχυτήτων με διαφορετικό νόμισμα από το ευρώ. Κίνδυνος παγκόσμιου ντόμινο στα ομόλογα.