Την ώρα που οι τράπεζες έχουν στα γραφεία τους την BlackRock και ο κίνδυνος για την κρατικοποίηση τους είναι άμεσος, η Εθνική Τράπεζα σχεδιάζει τα δύο συν ένα στρατηγικά της βήματα.

«Χτυπάει» το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Πότε θα γίνει γνωστή η πρόταση και τι συμβαίνει με την Πειραιώς και τη στρατηγική συνεργασία εν μέσω Τουρκίας με ξένο κολοσσό.

Όλη η συμφωνία Λαυρεντιάδη – Proton Bank

Όλο το παρασκήνιο, τα ερωτηματικά και οι καυτές αλήθειες για το θέμα Λαυρεντιάδη-Proton Bank.
Τα 51εκατομμύρια ευρώ που κατέθεσε ο επιχειρηματίας, οι θέσεις των συνηγόρων του, της Τράπεζας της Ελλάδας και του επιτρόπου στην Proton. Η επιστροφή του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην Ελλάδα και οι επαφές του τελευταίου μήνα.

Morgan Stanley : Το μέλλον για την Ελλάδα

Τι αποκαλύπτει η ειδική έκθεση της Morgan Stanley για το ελληνικό χρέος. Τα 7 σενάρια για την τύχη της χώρας μας και ποια έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες.

Πότε ακριβώς θα εκταμιευτεί η 6η δόση και η διαγραφή του χρέους κατά 60% που έρχεται τον Φεβρουάριο.
Ακόμα γιατί θα χρειαστεί να πάρουμε επιπλέον βοήθεια και πως η Ελλάδα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σωθεί από την κρίση και τα χρέη επί υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Eureka project : Το γερμανικό σχέδιο σωτηρίας

Όλο το παρασκήνιο από το Βερολίνο. Τα σχέδια που απεργάστηκαν οι άνθρωποι της Μερκελ και τα μυστικά του γερμανικού σχεδίου «Eureka project». Υπέρ και τα κατά. Η στροφή της καγκελαρίου και η εκχώρηση περιουσιακών στοιχείων ύψους 125δις ευρώ που θέτεται ως όρος.