Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, αυτό το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο ALTER!

Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε την χαρούμενη πλευρά της ζωής!

O Χρήστος Χολίδης στο LifeStyle! Τι έγινε όταν η Δέσποινα Καμπούρη τον συνάντησε; Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που αποκαλύπτει κι άλλες πλευρές του Χρήστου! Φυσικά, μιλάει για το “Just the two of us” κι αποκαλύπτει ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής. Περιγράφει το ατύχημα, που είχε ως αλεξιπτωτιστής, μιλάει για τις γυναίκες και αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η πορεία του! Το ξέρατε ότι δούλεψε και σαν μοντέλο; Πού; Η συνέχεια επί της οθόνης!

«Δεν μπορώ να συγκριθώ με τη σπουδαία ηθοποιό, την Λυδία Κονιόρδου». Τάδε έφη Βάνα Μπάρμπα. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη κάνει για πρώτη φορά, το διαχωρισμό ανάμεσα στο θέαμα και στην υποκριτική, αποκαλύπτει σε ποιο στρατόπεδο η ίδια ανήκει και φυσικά απαντά σε όλους, αν θα παντρευτεί… Χείμαρρος η Βάνα Μπάρμπα.

Μια μέρα πριν αναχωρήσει για το Λος Άντζελες, ο Αλέξης Γεωργούλης μιλάει στο LifeStyle. Είναι χαρούμενος, λέει αλήθειες και φαίνεται να διασκεδάζει αυτό που του συμβαίνει. Είναι μόνος του; Πώς φλερτάρει; Ποιος Έλληνας ηθοποιός του σέρβιρε φαγητό στην Αμερική; Πόσο άλλαξε η ζωή του και τι του λείπει από την Ελλάδα;

Η επιστροφή της σιδηράς κυρίας στην TV! H Έλλη Στάη από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση! Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής της, στο LifeStyle!

Πού συνάντησε η εκπομπή τη Νάντια Μπουλέ, τον Αλέξανδρο Παρθένη, τη Ναταλία Δραγούμη; Όλη η κοσμική κίνηση της εβδομάδας.

Τέλος, η εκπομπή βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο μαύρος κύκνος» και κατέγραψε τα πάντα!