Μη χάσετε αυτήν την Παρασκευή τη Deal news με όλα τα θέματα επικαιρότητας που αφορούν τις επιχειρήσεις και την οικονομία.

Δύο δρόμοι για την Alpha Bank μετά το «ναυάγιο» με τη Eurobank. Γιατί θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενόψει και των κρίσιμων stress-test του Mαϊου. Λίγες οι ελπίδες ευόδωσης των σεναρίων για συνενώσεις και… αρραβώνες. Στο φως όλες οι κινήσεις των Ελλήνων Τραπεζιτών. Το πρόγραμμα νοικοκυρέματος, οι περικοπές και τι βγάζουν στο σφυρί. Ακόμα. Ποιος ζήτησε την αντικατάσταση του Κλέωνα Παπαδόπουλου από το Ταχυδρομικό.

H περιουσία και τα πλοία του Μαρινάκη. Άρχοντας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και στον Πειραιά. Τα πλοία του και η αποτίμηση της περιουσίας το μέσα από τα στοιχεία των εισηγμένων εταιρειών. Πού βρίσκεται η μετοχή τους, τα δικά του ποσοστά, οι υποχρεώσεις της και οι αριθμοί της αξίας το χαρτοφυλακίου του.

Η Μελίνα μιλάει για τη Μηχανική. Τι δηλώνει στη συνέντευξή της για την επόμενη μέρα της Μηχανικής. Γιατί δεν θα γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η θέση των τραπεζών, οι επενδύσεις στη Ρωσία και το ενδιαφέρον για το συγκρότημα «Αλέξανδρος»