Αυτή τη Κυριακή πολλοί έχουν ένα λόγο να κάτσουν σπίτι και να ανοίξουν την τηλεόραση. Μην αναρωτιέστε γιατί, μα φυσικά γιατί είναι ο τελικός του Just the Two of us. Πετράκης – Φουρέιρα vs Χολίδης – Μπεκατώρου. Ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού για αρχή και ο συναρπαστικός κόσμος της εικονικής πραγματικότητας για τη συνέχεια με Κιάνου Ριβς.

To newsbeast.gr προτείνει για σήμερα:

JUST THE TWO OF US
«Just the 2 of Us», το επιτυχημένο show του BBC, που ήρθε το MEGA, έφτασε στο τέλος του!Ο απολαυστικός Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού ανάμεσα στα ζευγάρια Πετράκης – Φουρέιρα και Χολίδης – Μπεκατώρου.
MEGA, 21.00

MATRIX

Σκηνοθεσία: Άντι και Λάνα Βακόφσκι
Παίζουν: Κιάνου Ρίβς, Λόρενς Φίσμπουρν, Κάρι – Αν Μος, Ούγκο Γουίβινγκ

Πολλοί την χαρακτήρισαν ως το «Μπλέιντ Ράνερ» του μιλένιουμ. Ο συναρπαστικός κόσμος της εικονικής πραγματικότητας απασχόλησε το Χόλιγουντ και στο παρελθόν με ταινίες όπως «Επαφές μιας ξεχωριστής πραγματικότητας», «Ολική επαναφορά» και «Τζόνι Μνιμόνικ», όπου ο εχθρός δεν προέρχεται πλέον από το Διάστημα, αλλά από τον κυβερνοχώρο. Με βάση αυτό το σκεπτικό, οι Λάρι και Άντι Βακόφσκι (που έκαναν το σκηνοθετικό ντεμπούτο τους με το αριστουργηματικό θρίλερ «Παράνομα δεμένες») ανέλαβαν το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Μάτριξ» με εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς το φιλμ σημείωσε τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία…
STAR, 23.15