Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι» είδαμε πως: Η Μάρμω κάνει απέλπιδες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Ανδρέα αλλά εκείνος συνεχίζει να είναι απόμακρος. Η Μάρμω με τη Σεβαστή κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για να υποδεχτούν όλους τους Πανθέους για τα γενέθλια του Ανδρέα, με την κοπέλα να ελπίζει ότι έτσι θα έρθουν πιο κοντά με τον σύζυγό της. Η Μάρμω έχει καλέσει και τον Κίτσο για να μην προκαλέσει υποψίες με τον τελευταίο να αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να δώσει το παρών.

Ο Ανδρέας συνεχίζει τις ερωτήσεις για το δαχτυλίδι που έφτασε στα χέρια του και ρωτώντας τον Φάνη, μένει έκπληκτος όταν ακούει ότι ο Ισίδωρος υποστηρίζει την ύπαρξη ενός νόθου παιδιού. Παράλληλα, η Καλή ετοιμάζεται να κάνει ένα απρόσμενο δώρο στον ανιψιό της, Ανδρέα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην αποκάλυψη του ποιος πραγματικά είναι.

Οι υποψίες του Λουκά ότι η γυναίκα του Νίνα τον απατά, θεριεύουν και του προκαλούν μεγάλη ταραχή. Ψάχνει τα πάντα, προσπαθώντας να ανακαλύψει την αλήθεια, με τη συμπεριφορά του να προκαλεί αναστάτωση στους γύρω του.

Ο Στάθης πιστεύει ότι η Ματούλα του γύρισε την πλάτη και αποφασίζει να απλώσει τα δίχτυα του στην Αλέκα, ενώ η Πέλλα ξεκινάει επίσημα να δουλεύει στου Φάνη, φροντίζοντας την κόρη του, Ουρανία. Ο Μαρμάρης, τέλος, μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ματούλας και αρχίζει να ψάχνει.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στην σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι»;

Στα γενέθλια του Ανδρέα παρευρίσκονται όλοι οι Πανθέοι κι ο καθένας κρύβει τα δικά του μυστικά. Η Μάρμω δυσκολεύεται να διαχειριστεί την παρουσία του Κίτσου και ο Ανδρέας παραμένει απόμακρος, ενώ έχει στο γραφείο του τα γράμματα της Καλής που κρύβουν τη μεγάλη αλήθεια. Από την πλευρά της, η Χρυσοστόμη είναι αποφασισμένη να πάρει πάση θυσία τα γράμματα από τα χέρια του Ανδρέα, και φτάνει στα άκρα απαιτώντας από τον Ανδρέα να της τα δώσει.

Μετά τα γενέθλια, κι ενώ όλα δείχνουν, πως τα μυστικά της οικογένειας θα γίνουν στάχτη, η Μάρμω, μετά από παρότρυνση της Νίνας, αποφασίζει να πάει και να γνωρίσει τη Σοφία. Ο Ανδρέας επισκέπτεται τον Κίτσο για να τον ευχαριστήσει δήθεν για το δώρο γενεθλίων του, αλλά φεύγει με νέες αμφιβολίες και ερωτηματικά και για τη Μάρμω, αλλά και για την οικογένειά του.

Εντωμεταξύ στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας έχει μυριστεί τι τρέχει μεταξύ του Ισίδωρου και της Μιρέλλας και την απειλεί, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα. Η Νίνα κρύβει το δικό της μικρό μυστικό μέσα στο ξενοδοχείο ενώ η Μερόπη θέλει να αποτρέψει το γάμο της κόρης της με τον Στέφανο.

Θα καταφέρει η Χρυσοστόμη να πάρει τα γράμματα από τα χέρια του αδερφού της και τι έχει σκοπό να κάνει στη συνέχεια; Τι μαθαίνει ο Ανδρέας από τον Κίτσο και γιατί η Μάρμω θέλει να γνωρίσει τη Σοφία; Ποιο μυστικό κρύβει η Νίνα στο ξενοδοχείο και τι θα κάνει η Μιρέλλα για να ξεφύγει από τις απειλές του Χρυσίνα;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: