Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι» είδαμε πως: Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαπιστώσει αν η Μάρμω όντως τον απατά, φέρνοντας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τόσο εκείνη όσο και τον Κίτσο. Η Μάρμω είναι σίγουρη πια πως ο σύζυγός της γνωρίζει όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση της με τον ανιψιό του. Ο Κίτσος, απ’ την άλλη, προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της Μάρμως για να την πείσει να βρεθούν στο αρχοντικό της Κηφισιάς, που είναι άδειο αφού η Χρυσοστόμη, η Δέσποινα και η Ιλαρία είναι στην κλινική, στο πλευρό της Καλής που έπαθε εγκεφαλικό.

Η Μάρμω, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις της, δέχεται. Η συνάντηση αυτή θα έχει καταστροφικές συνέπειες αφού το μυστικό τους γίνεται γνωστό σε ακόμη ένα πρόσωπο της οικογένειας. Η Μιρέλλα, με τη βοήθεια του πνεύματος της Ευτυχίας, θα μάθει επιτέλους πού βρίσκεται η κρύπτη του Βλάση. Ενημερώνει τον Ισίδωρο, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν μάθει όλα τα μυστικά του πατέρα του…

Παράλληλα, ο Στάθης προσπαθεί να βρει τη Ματούλα για να του δώσει την απάντησή της στην πρόταση γάμου που της έχει κάνει. Όμως η Ματούλα δεν θα φανεί ποτέ αφού έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο κρατητήριο. Ο Στάθης, μην γνωρίζοντας αυτή την πληροφορία, θεωρεί ότι η Ματούλα τον αποφεύγει. Στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τον γιο του Στέφανο να παντρευτεί τη Θάλεια, παρά μόνο αν ο Ισίδωρος συμφωνήσει με την προίκα που απαιτεί ο Χρυσίνας από τους Πανθέους.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στην σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι»;

Οι Πανθέοι – Spoiler: Η ταυτότητα του νόθου παιδιού αποκαλύπτεται

Τα μυστικά που με τόσο κόπο προσπαθούν να διαφυλάξουν οι ήρωες αποκαλύπτονται, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι», απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Αφού γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης σχέση του Κίτσου και της Μάρμως ο Ισίδωρος αποφασίζει να μην αντιδράσει και κάνει τον ανήξερο μπροστά τους, ακούγοντας τις δικαιολογίες τους. Η Μάρμω όμως, πανικόβλητη μετά από αυτό, διώχνει ξανά τον Κίτσο και παρά τις αντιρρήσεις της Σεβαστής, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια.

Οι Πανθέοι – Spoiler: Η ταυτότητα του νόθου παιδιού αποκαλύπτεται

Ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να διασώσει τη θεία Καλή μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, η παρουσία των αδελφών του στην κλινική δυσχεραίνει την έκρυθμη ψυχολογική του κατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, μία ακόμη αντιπαράθεση με τη Χρυσοστόμη, με τον Ανδρέα να την κατηγορεί ότι δεν σέβεται τις επιλογές του.

Οι Πανθέοι – Spoiler: Η ταυτότητα του νόθου παιδιού αποκαλύπτεται

Ο Ισίδωρος είναι αντιμέτωπος με ακόμη ένα οικογενειακό μυστικό. Το ημερολόγιο του πατέρα του αποκαλύπτει ξεκάθαρα ποιο από τα αδέρφια είναι το νόθο παιδί. Η Χρυσοστόμη τρέχει μήπως και τον προλάβει, όμως πλέον είναι αργά. Αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούσε να διαφυλάξει με όλες τις δυνάμεις της βγαίνει σιγά σιγά στο φως και απειλεί τις ισορροπίες στην οικογένεια.

Οι Πανθέοι – Spoiler: Η ταυτότητα του νόθου παιδιού αποκαλύπτεται

Η Βέτα, την ίδια στιγμή, προσπαθεί να πείσει τον Θωμά να απομακρυνθεί από τη Λιάνα ενόψει του γάμου της. Κι ενώ ο Μαρμάρης ενημερώνει την Πέλλα για τη σύλληψη της Ματούλας και τη διαβεβαιώνει πως, δήθεν, θα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από τη φυλακή, ο Στάθης, εμβρόντητος από την ξαφνική εξαφάνιση της αγαπημένης του, καταλήγει σε βιαστικά συμπεράσματα για τις προθέσεις της απέναντί του.

Οι Πανθέοι – Spoiler: Η ταυτότητα του νόθου παιδιού αποκαλύπτεται

Ποια είναι η ταυτότητα του νόθου παιδιού που με τόσο κόπο έκρυβε η Χρυσοστόμη; Τι θα κάνει από εδώ και στο εξής ο Ισίδωρος, τώρα που έμαθε την αλήθεια; Γιατί η ψυχολογία του Ανδρέα είναι τόσο εύθραυστη; Οι υποψίες του για την παράνομη σχέση Μάρμως – Κίτσου επιβεβαιώθηκαν ή έχει ακόμη τις αμφιβολίες του; Γιατί η Μάρμω αποφασίζει να πει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια; Από σεβασμό και τιμιότητα ή έχει κάτι άλλο στο μυαλό της;

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: