Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» είδαμε πως: Η σχέση της Σεβαστής με τη Μάρμω κλονίζεται μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο. Η Σεβαστή φτάνει να την απειλήσει πως θα τα πει όλα στον Ανδρέα αλλά ο Κίτσος είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Μάρμω και τη σχέση τους με κάθε τρόπο. Η Σεβαστή μοιάζει αποφασισμένη να ενημερώσει τον Ανδρέα.

Παράλληλα στα Γιάννενα, η Σοφία φτάνει στο σημείο να μιλήσει σκληρά στον Ανδρέα για την υποστήριξή του στον Μεταξά και τις αποφάσεις του τελευταίου σχετικά με τις απολύσεις των γιατρών του νοσοκομείου. Ο Ανδρέας προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση του αλλά μια πρώτη ρήξη διαφαίνεται στη σχέση του με τον Πρόεδρο.

Ο Στάθης έχει στα χέρια του το σκεύασμα που του έδωσε ο Φάνης και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να το δώσει στην αδελφή του ή όχι ώστε να «λυθεί» το πρόβλημα της εγκυμοσύνης της! Η Θάλεια είναι αποφασισμένη να κρατήσει το παιδί της με όποιο κόστος.

Η Βέτα προσπαθεί να πείσει τη Λιάνα πως η σχέση της με τον Θωμά, αν συνεχιστεί, θα προκαλέσει τον όλεθρο και στους δύο. Η Λιάνα δεν μπορεί να δεχθεί αυτό το ενδεχόμενο αλλά κάπου μέσα της ξέρει ότι η μητέρα της έχει δίκιο.

Η Δέσποινα συναντάει τυχαία τον γκαλερίστα του Κίτσου και μαθαίνει κάτι για τον Κίτσο που θα την ταράξει. Η Μιρέλλα μαθαίνει τι πραγματικά είχε συμβεί πριν από 50 χρόνια στην πυρκαγιά στο σπίτι των Πανθέων. Όταν μεταφέρει τις πληροφορίες στον Ισίδωρο, το σοκ του τελευταίου είναι τεράστιο.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στο 33ο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι»;

Η Σεβαστή είναι αποφασισμένη να ενημερώσει τον Ανδρέα για τη σχέση της Μάρμως, αλλά ο Κίτσος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Κάνει αγώνα δρόμου για να την προλάβει και προσπαθεί να την πείσει ότι τα αισθήματά του για τη Μάρμω είναι αληθινά και πως πρέπει να ζήσουν τον έρωτά τους. Η Σεβαστή παίρνει μία απόφαση που προκαλεί έκπληξη στους δύο νέους…

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας έρχεται σε σύγκρουση με τον Μεταξά, ενώ η Σοφία μοιάζει να είναι συνέχεια στο πλευρό του. Φεύγοντας από τα Γιάννενα ο Ανδρέας κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση στη Σοφία ενώ τα επόμενα σχέδιά του θα προκαλέσουν αναστάτωση…

Η Λιάνα και η Θάλεια, απελπισμένες, προσπαθούν να αποφύγουν το μέλλον που έχουν προδιαγράψει για εκείνες οι οικογένειές τους. Ανήμπορες όμως, το αποδέχονται, αφήνοντας ανεκπλήρωτα τα όνειρά τους…

Ο Μαρμάρης επεκτείνει τα προδοτικά του σχέδια, ρίχνοντας τα δίχτυα του και στον Φάνη, με τον τελευταίο να πέφτει στην παγίδα. Η Δέσποινα, αφού έμαθε για τα ψέματα του Κίτσου, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για το πού μπορεί να βρίσκεται ο γιος της ενώ ο Ισίδωρος και η Μιρέλλα πλησιάζουν όλο και πιο κοντά σε νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν των Πανθέων.

Τι θα κάνει η Σεβαστή όταν ακούσει την εξομολόγηση του Κίτσου; Ποιο θα είναι το μέλλον της Λιάνας και της Θάλειας αφού πρέπει να ακολουθήσουν τα «πρέπει» και όχι τα «θέλω» τους; Τι είναι αυτό που ανακαλύπτουν ο Ισίδωρος με τη Μιρέλλα που θα βγάλει στην επιφάνεια και άλλα μυστικά της οικογένειας;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: