Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» είδαμε πως: Η Μάρμω και η Σεβαστή αναχωρούν για την Κόρινθο με συνταξιδιώτη τους τον Κίτσο. Η Μάρμω κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποφύγει αλλά ο έρωτας και το πάθος δεν συμμερίζονται τα διλήμματά της. Ο Ανδρέας φτάνει μυστικά στα Γιάννενα, συναντά τον Μεταξά και βάζουν μπροστά την απόρρητη αποστολή τους. Η εμφάνιση μίας γυναίκας από το παρελθόν ταράζει τον Ανδρέα.

Η Πέλλα, άθελά της, μεταφέρει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τις κινήσεις του Ανδρέα στον Μαρμάρη, δίνοντάς του το δικαίωμα να προχωρήσει στα σκοτεινά σχέδιά του. Η Λιάνα πιάνει τον πατέρα της Φάνη με το ημερολόγιό της στα χέρια του και γίνεται έξαλλη, και η αντίδρασή της αυτή προκαλεί έκπληξη στη Βέτα. Όταν η τελευταία διαβάζει όσα γράφει η κόρη της σ’ αυτό, αισθάνεται ότι η καταστροφή θα χτυπήσει σύντομα το σπίτι τους.

Ο Ισίδωρος, στο Γραμματικό, βάζει μπροστά την ανεπίσημη εκπλήρωση της 2ης διαθήκης του πατέρα του που δεν ήρθε ποτέ στο φως. Παράλληλα, η θεία Καλή μέσα σε ένα ακόμη παραλήρημά της, αναφέρεται σε μία κατάρα από το παρελθόν, τρομάζοντας τη Χρυσοστόμη, τη Δέσποινα και την Ιλαρία. Η Μιρέλλα προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για τη μητέρα της και αν είχε σχέση με τον Βλάση Πανθέο. Η σκέψη ότι ο νεκρός αδερφός της είναι το νόθο παιδί του Πανθέου δεν σταματά να τη βασανίζει.

Ο Στάθης και η Ματούλα έρχονται ακόμα πιο κοντά και αποφασίζουν πως όσο διαφορετικοί κι αν είναι οι κόσμοι τους, αυτοί θα προσπαθήσουν να τους ενώσουν! Οι αδιαθεσίες της Θάλειας ανησυχούν την ίδια και τη μητέρα της Μερόπη. Το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό κρυολόγημα τις τρομοκρατεί.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στο 30ο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι»;

Ο Κίτσος και η Μάρμω παρασύρονται από το πάθος τους και αποφασίζουν να ζήσουν κρυφά τον παράνομο έρωτά τους όσο καιρό είναι μαζί στην Κόρινθο. Περνούν ανέμελες στιγμές μαζί ελπίζοντας να μην τους ανακαλύψει η Σεβαστή. Η τελευταία όμως έχει μία αναπάντεχη συνάντηση στους δρόμους της Κορίνθου.

Παράλληλα, στα Γιάννενα, ο Μεταξάς εκδηλώνει καθαρά τις επιφυλάξεις του για την παλιά γνωστή του Ανδρέα, τη Σοφία και μάλιστα θέλει να την απομακρύνει από τα Γιάννενα. Η γιατρός αποδεικνύεται πως στο παρελθόν δεν ήταν μόνο μια απλή φίλη και συμφοιτήτρια αλλά πολλά περισσότερα. Ανδρέας και Σοφία έχουν μία εκ βαθέων συζήτηση, που όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια.

Ο Στάθης και η Μερόπη είναι προβληματισμένοι με την εγκυμοσύνη της Θάλειας, και ενώ η Μερόπη σκέφτεται πως η μόνη λύση είναι ένας γάμος, ο Στάθης έχει πολύ πιο επικίνδυνες ιδέες και απευθύνεται στον Φάνη για δραστικές λύσεις.

Η Βέτα αρχίζει να ψάχνει τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά με τη Λιάνα και τον ανιψιό της Θωμά, μαθαίνει τα ψέματά της και έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με την κόρη της. Η Δέσποινα ψάχνει τον Κίτσο, ενώ εκείνος έχει φροντίσει να της ρίξει στάχτη στα μάτια, μέσω του Τέλη. Τέλος, η Χρυσοστόμη θα κάνει μια νέα επίσκεψη στη Μιρέλλα μόνο που αυτή τη φορά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι ακριβώς θέλει από τη δασκάλα.

Τι ακριβώς σκέφτεται ο Στάθης για να αντιμετωπίσει την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της Θάλειας; Τι ζητάει η Χρυσοστόμη και προκαλεί την έκπληξη της Μιρέλλας; Η εκτίμηση του Ανδρέα για τη Σοφία θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak Preview του αποψινού επεισοδίου: