Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι» είδαμε πως: Ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) είναι συγκλονισμένος γι’ αυτό που έζησε με τη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) και δείχνει αποφασισμένος να την κερδίσει, όμως εκείνη έχει τύψεις και προσπαθεί να κρυφτεί από τον Ανδρέα (Α. Χειλάκης), μέχρι να πάρει την τελική της απόφαση. Την ίδια ώρα, η Λιάνα (Ι. Καραμήτρου) πηγαίνει πάλι στο Γραμματικό να συναντήσει τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας).

Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) άλλωστε αδιαφορεί και το μυαλό του είναι κολλημένο στη δεύτερη διαθήκη που θα ανατρέψει τη μεγάλη του βεβαιότητα. Εντωμεταξύ, η Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) συνεχίζει να τον πολιορκεί και η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) ζει τους δικούς της εφιάλτες. Κι όλα αυτά, ενώ ο Φάνης (Θ. Κουρλαμπάς) υπόσχεται να συμπαρασταθεί επιτέλους στον Στάθη (Σ. Σταμούλης), όμως η Μαριάννα (Κ. Κεφαλλούδη) είναι αποφασισμένη να ταράξει συθέμελα τη ζωή του.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στο 22ο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι»;

Η Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) επισκέπτεται τον Κίτσο (Μ. Σαράντη) και του ζητά να μείνει μακριά της όμως και οι δυο τους παραμένουν αδύναμοι να αντισταθούν στο πάθος τους. Η παράξενη συμπεριφορά της Μάρμως, σε συνδυασμό με την παραμονή του Κίτσου στην Ελλάδα, αρχίζουν να βάζουν σε υποψίες τον Αντρέα (Α. Χειλάκης). Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) αναθέτει στον Χρυσίνα (Α. Μούκανος) να σκαλίσει το παρελθόν της Μιρέλλας (Ε. Τοπαλίδου) ενώ παράλληλα αποφασίζει να κάνει μια επίσκεψη στη θεία Καλή (Μ. Αλιφέρη). Ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) προσπαθεί να πείσει την Πέλλα (Ι. Μπαλτσιαβά) να τον βοηθήσει στα μελλοντικά σχέδιά του, χωρίς ωστόσο να της αποκαλύψει ακόμα ποια είναι αυτά. Ο Φάνης (Θ. Κουρλαμπάς) είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να συμφιλιωθεί με τη Βέτα (Χ. Αλεξανιάν) και να την πείσει να γυρίσει σπίτι τους ενώ ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) αναζητά παρηγοριά στη Ματούλα (Σ. Αδαμοπούλου), μετά το θρήνο που ‘χει προκαλέσει ο χαμός του Δημήτρη (Γ. Ίτσιος) στην οικογένειά του, εκείνη όμως αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak Preview του αποψινού επεισοδίου: